Üniversite öğrencisi 21 yaşındaki sevgilisinin ailesi karşı gelince ayrılık kararı alan Alişan'a ikinci şok haber eski nişanlısı Sezin Erbil'den geldi. Günaydın'ın haberine göre; Erbil; Alişan'ın kirvesinin damadının yeğeniyle 29 Mayıs'ta nişanlanıp, ardından da ünlü şarkıcının akrabasıyla evlilik hazırlığına girecek. Konu hakkında yorum yapmaktan kaçınan Alişan, "Beni hiç ilgilendirmiyor ancak şok olmadım desem yalan olur. Artık hayatta her şeyi herkesten bekler oldum" diyerek yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi.

Kıskançlık ayırmıştı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil ile Alişan, İki yıl flört ettikten sonra ilişkilerini resmileştirmiş ama evlilik arifesinde ayrılık kararı almıştı. İkili ayrılık kararının nedenini açıklamazken yakın çevresi Sezin'in kıskançlıklarını neden göstermişti. Üstelik ayrılığın ardından yakın arkadaşı Demet Akalın'ın "Alişan'a şerefli bir babanın şerefli bir kızını bulacağım" sözleri, ünlü şovmen Erbil ile Akalın'ın mahkemelik olmasına neden olmuştu.

Daha üniversiteli sevgili şoku geçmeden...

Alişan; Sezin Erbil'den ayrıldıktan bir yıl sonra Bilgi Üniversitesi'nde öğrenci olan ve adını sır gibi sakladığı bir kızla flört etmeye başlamıştı. Yeni sevgilisine çok değer verdiğini ve evlenmek istediğini söyleyen şarkıcı; 21 yaşındaki esrarengiz sevgilisinin ailesi bu ilişkiye karşı gelince şoke oldu. 'Sanatçı adama kız vermeyiz' diyen ailenin kararına saygı duyan Alişan, sevgilisinden ayrıldı. VATAN