Seçim sonrası değerlendirme yapan MHP Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu hız kesmeden çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Şubat ayında Milletvekili aday adaylığı sürecinden itibaren büyük bir gayretle çalıştıklarını belirten MHP Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, seçim kampanyasının son gününe kadar kedilerine olan teveccüh ve yoğun ilginin sandığa yansımadığını söyledi. MHP’nin Aydın’da başarılı olacağı görüşünün sadece kendilerinin değil, tüm siyasi çevrelerin ortak görüşü olduğunu belirten MHP Söke İlçe Başkanı Mutafoğlu; “Herkes Sökeli aday istedi. Sökeli adayımızın seçilebilir yerden olmasını diledi. Partimiz seçilebilecek yerden Sökeli bir adaya yer verdi. Ancak Söke seçmeni yıllar sonra gelen bu şansı elinin tersiyle itti. Elbette seçmenimizin kararına saygı duyuyoruz” dedi.
MHP’nin Türkiye’yi, Türkçe’yi, tek vatan ve tek bayrağı savunan tek parti olduğunu dile getiren Mutafoğlu,MHP’nin bu yoldan ayrılmayacağını, çizgisinin hiçbir zaman değişmeyeceğini söyledi. Mutafoğlu,MHP’nin her türlü entrika, kaset olayları, Başbakan’ın var gücü ile uğraşmasına rağmen yüzde 13 oy oranını yüzde 14’e çıkarmasının başarı olduğunu ifade ederken”Teşkilat olarak önümüzdeki yerel seçimler için şimdiden çalışmaya başlayacağız. İddialı şekilde yerel seçimlere hazırlanacağız” diye konuştu.
MHP ADAYI GÜLNUR ER: “DEMEK Kİ SÖKE SEÇMENİNE SAMİMİYETİMİZİ ANLATAMAMIŞIZ”
seçim sürecinde her zaman yanlarında olan ilçe yönetimi, kadın kolları, Ülkü Ocağı ve basın mensuplarına teşekkür eden MHP Aydın Milletvekili Adayı Gülnur Er ise; “Söylediğimiz her şeyde samimiydik. Sökeli olarak, Söke’nin ve Aydın’ın her kesiminin sorunlarını yakından bilen biri olarak Söke ve Aydın’ın sorumluluğunu taşıdım. Söke’ye inandım. Demek ki Söke bize çok inanmamış, biz de samimiyetimizi anlatamamışız” şeklinde konuştu.