İlçedeki Madeline Cafe’de gerçekleşen kahvaltılı sohbet toplantısına Kooperatif Başkanı Refik Karataş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık, İl Genel meclis Üyeleri Orhan Korkmaz (CHP), Mehmet Ali Oklay (MHP), Orhan Ateş (MHP), Kenan Özcan (Ak Parti) katıldı.
Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin dönemin kurucuları tarafından zorluklar içinde kurulduğunu belirten Kooperatif Başkanı Refik Karataş, kuruluş aşamasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 3 ayrı siyasi parti temsilcisi İl Genel Meclis Üyelerinin Söke’yi Aydın’da başarıyla temsil ettiklerini ifade eden Refik Karataş; “İl Genel Meclis Üyelerimiz siyaset gütmeden, elbirliği ile Söke için yapılması gerekenleri yapıyorlar. Söke’nin menfaatleri doğrultusunda siyaset yapmadan çalışma içine girdiğimizde daha başarılı olduğumuzu düşünüyor, İl genel meclis üyelerimizin her birini ayrı ayrı kutluyorum. Çalışmalarının her birimize örnek olacağını düşünüyorum” dedi.
Sökeli İl Genel Meclis Üyelerinin siyasi çekişmeyi ir kenara bırakarak, Söke söz konusu olduğunda elbirliği ile çalıştıklarını belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, “Söke’nin hak ettiği payı alması için ellerinden geleni yapıyorlar. Çalışmalarının devamını ve daha fazlasını bekliyoruz. Bizler adına böyle bir onurlandırmayı gerçekleştiren Esnaf Kefalet Kooperatifimize de teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından İl Genel meclis Üyelerine plaketleri verilirken; toplantıya katılamayan İl Genel meclis Üyesi Kazım Er’in plaketini Partilisi İl Genel meclis Üyesi Orhan Korkmaz aldı. Sökeli İl Genel meclis Üyeleri, Söke Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne çalışmalarını takdir etmeleri ve incelik göstermelerinden dolayı teşekkür ettiler.

20111222ay499071_02.jpg

20111222ay499071_06.jpg