Geçtiğimiz günlerde yapılması planlanan ancak ertelenen fakülte yararına yemek 10 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Gerçekleşecek yemeğin geliri ise ikinci fakülte binasının temeli için kullanılacak.
Konuyla ilgili İlçe Kaymakamı ve aynı zamanda Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) Başkanı Mehmet Demirezer Başkanlığı’nda yapılan toplantıda Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş, Söke Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Söke Ticaret Borsası Başkanı Bertan Balçık, EGAFED Başkanı Efkan Ceylan ve SÖGİAD Başkanı Derya Semerci bulundu.
Fakülte yararına düzenlenecek yemeğin son detaylarının konuşulduğu toplantıda İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; 10 Aralık Cumartesi günü Davutlar’da bulunan Belish Otel’de düzenlenecek yemeğe davetiye alan herkesi davet etti, coşkuya ortak olmalarını istedi.
“20 BİN TL’LİK HEDİYE ÇEKİLİŞİ”
Geliri Söke’nin ikinci fakülte binasının yapımına başlamak için kullanılacak yemeğin çeşitli sürpriz etkinlikleri barındıracağı öğrenildi. Yemek için Sökeli esnafların çok ciddi katkılarının bulunduğunu belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, yemekte gerçekleşecek çekilişte büyük hediyelerin dağıtılacağını söyledi. Toplamı yaklaşık 20 Bin TL’yi bulan hediyelerin dağıtılacağı çekiliş için yapılacak satıştan da ciddi gelir bekleniyor.
“KATKISI OLANLARA TEŞEKKÜR”
Fakülte binasını sundukları katkılarla tamamlayan Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, aynı özveriyi ikinci bina içinde göstermek istemesini takdirle karşıladığını ifade eden Kaymakam Mehmet Demirezer; “İkinci fakülte binamız için sinerji bozulmadan çalışmalara başladık. Bugüne kadar katkı sağlayanlara bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi.