2013-2014 eğitim-öğretim yılı sonunda düzenlenen mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi, Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Badur, okul müdürleri, davetliler, veliler ve öğrenciler katıldı. 

130 öğrenciyi mezun edip, yükseköğretime uğurladıklarını ifade eden Okul Müdürü Erol Barot yaptığı konuşmada, öğrencilerin aileleri, temel eğitim öğretmenleri ve okul öğretmenlerine teşekkür etti. Okul Müdürü Erol Barot; “Üniversite eğitimi ve mesleki alanlarınızdaki başarılarınızla gurur duyacağız” dedi. Okul birincisi Muhammet Yakut yaptığı konuşmada sevin ve hüznü bir arada yaşadıklarını ifade ederek; “Mezun olduğumuz için mutlu ve gururluyuz. Geçen yıl bizlere devredilen hüznü, bugün bizden küçüklere devrediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilk olarak okul birincisi Muhammet Yakut ve dereceye giren Fatma Harmantepe ile Sibel Kıran’a mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi. Ardından mezun olan öğrencilere mezuniyet belgesi verilirken; mezuniyet pasatasının da kesildiği törenin sonunda öğrenciler kep fırlatma merasimini gerçekleştirdi.