Okul temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı Gençlik Meclisi genel kurulunda başkan ve yürütme kurulu belirlendi.
Genel Kurula Söke Kent Konseyi Başkanı Levent Tuna ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Damla Baybora da katıldı. Gençlik Meclisi’nin etkin çalışmalar ortaya koyacağına inandığını ifade eden Söke kent Konseyi Başkanı Levent Tuna; Gençlik Meclisi çalışmalarına katılan ve destek veren tüm gençleri kutladı.
Yapılan seçimlerde Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Tuba Özturlar ve Sevda Demir aday oldu. Tuba Özturlar 19 oy alarak başkanlığa seçilirken, Sevda Demir 11 oya aldı. Toplam 31 oyun kullanıldığı ve bir oyun geçersiz olduğu seçimler sonunda Ceren Denizci (Kız Meslek Lisesi) 21, Seçil Cengiz (And. Öğretmen Lisesi) 19, Gülsüm Çekin (Kız Meslek Lisesi) 19, Berrin Çakmakoğlu (And. Öğretmen Lisesi) 18, Doğukan Ünlü (Söke MYO) 17, Şilan Özgü Yaşar (TKP) 17 oy alarak Gençlik Meclisi Yürütme Kuruluna seçilen isimler oldu.
Yapılan seçimler sonunda seçilen isimleri kutlayan Söke Kent Konseyi Başkanı Levent Tuna, çalışmalarında başarılar diledi. Gençlik Meclisi Başkanı Tuba Özturlar, kendisine destek veren herkese teşekkür ederken; “Gençlik Meclisi olarak üreteceğimiz projeleri hayata geçirmek istiyoruz. İlçemize sosyal ve kültürel hareket sağlayacak, etkin projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum” dedi.