KKK. 11. Motorlu Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı ve Söke Garnizon Komutanlığında devir teslim töreni yapıldı. Söke’de bir yıl görev yapan Tank. Kur. Alb. Mehmet Sıddık Çoban’ın Denizli 11.Piyade Motorize Piyade Tugay Komutanlığı emrine atanması nedeniyle Söke Garnizon Komutanlığı görevini İstihkâm Kurmay Albay Hilmi İyilikçi’ye devretti.
Görevini devreden Tank. Kur. Alb. Mehmet Sıddık Çoban törende yaptığı konuşmada Söke deki bir yıllık görev süresi içersinde vazifeye bağlılık, vatan sevgisi, şerefli bir hayat ve hepsini kavrayan bir insan sevgisi prensipleri ışığında çalışmalarını yaptığını söyledi. M. Sıddık Çoban konuşmasında Aydın İl Jandarma Komutanlığına, Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.
Yeni görevi devralan İstihkâm Kurmay Albay Hilmi İyilikçi bu günden itibaren Söke Garnizon Komutanlığı birliklerinin sevgi saygı ve güvene dayanan yüksek disiplin ve moral anlayışı içersinde, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında hizmet yarışına devam edeceğini söyledi.