Söke Belediyesinde çalışan memurlara bayram öncesi maaşlarına başkan Özekmekçi’den iyileştirme müjdesi geldi. KESK’e bağlı Tüm-Bel-Sen Sendikası ile Söke Belediyesi arasında sürdürülen görüşmelerde memurların maaşlarına yılbaşına kadar geçerli olmak üzere net 300 TL iyileştirme zammı yapılmasında anlaşma sağlanarak imza altına alındı.
Tüm-Bel- Sen Söke Belediyesi iş yeri temsilcisi Muğdat Aydemir, çalışan memurlar adına Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’ye teşekkür ederek; “Bir süredir yapmakta olduğumuz görüşmelerde başkanımızın sıkıntılarımıza mehlem olmaya çalışması bu konuda olumlu yaklaşımı bizleri mutlu etti” dedi.
Tüm Bel-Sen Aydın Şube temsilcisi Münir Ali Koç, Aydın genelinde birçok belediyede örgütlü olarak çalışma hayatının içinde bulunduklarını söyleyerek; “Söke Belediyesinin memur çalışanlarına yönelik maaşlarına iyileştirme yapmak için ciddi adım atmasını birçok belediyemize örnek olması açısından önemsiyoruz. Sayın başkanımız Necdet Özekmekçi’nin Bayram öncesi çalışanlarına bir katkı sunmasına memur arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye de çalışan memurlarının iyileştirme konusundaki haklı talepleri karşısında sessiz kalmak istemediklerini söyleyen Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi; “Günümüz koşullarında memur çalışanlarımızın içinde bulundukları durumu yakından takip eden birisiyim. Gönül isterdi ki bu rakam daha yüksek olsun, bütçemiz ve imkanlarımız doğrultusunda 2011 yılı sonunda kadar geçecek süreçte 300 TL iyileştirme yaparak çalışanlarımıza katkıda bulunmak istedik. Çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’nin makam odasında imzalanan protokol ile sendika üyesi 98 memurun sözleşmeden yararlanacağı açıklandı.