Söke Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında 2018 yılını ve 124 belediye İşçisini kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sosyal denge ve enflasyon ve refah payı oranında artış yapıldığını belirten Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman tüm işçiler adına Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’a teşekkür etti.

Toplu sözleşme imza töreninde Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, Belediye İş sendikası işyeri baş temsilcisi Bayram Keçe, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Söke Belediyesi Genel Koordinatörü Süleyman Çakmak, Söke Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Batir, İnsan Kaynakları Müdürü Rahmiye Sevinç bulundu.

Sözleşme Söke Belediye Başkanlığı makamında imza altına alındı.Belediye-İş Sendikası olarak işçiler ve onların aileleri adına teşekkür eden Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman “2018 yılı sözleşmemizi Söke Belediyemiz ile imzaladık. Toplu iş sözleşmesiyle personelin maaş ve ücretlerinde de sosyal denge sağlandığını düşünüyoruz. Başkanımız başta olmak üzere sözleşme sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Süleyman Toyran da; “Belediye-İş Sendikası ile yine karşılıklı mutabakat içerisinde toplu iş sözleşmesini gerçekleştirdik. İki taraf içinde iyi bir sözleşme olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

25346204_10156035670947320_8198124_o.jpg