Söke Belediyesinde çalışan 163 memuru kapsayan toplu sözleşme Tüm Bel-Sen Sendikası ile Söke Belediyesi arasında sürdürülen görüşmelerin ardından tarafların anlaşması ile imza altına alındı.

Belediye Başkanı Süleyman Toyran, İnsan Kaynakları Müdürü Rahmiye Sevinç, Belediye Genel Koordinatörü Süleyman Çakmak, Tüm Bel-Sen Aydın Şube Başkanı Münir Ali Koç, örgütlenme Sekreteri Ufuk Turhan, Söke Temsilcisi Muğdat Aydemir, temsilci yardımcısı Ahmet Telli’nin katıldığı imza töreninde iki yıl geçerli olacak olan toplu sözleşme imzalandı. 

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve belediye yönetimine teşekkür eden Tüm Bel-Sen Aydın Şube Başkanı Münir Ali Koç; “Belediyelerimizin içinde bulundukları ekonomik durumlarının bilincindeyiz, bu nedenle Söke Belediyesi’ne ağır yük getirecek ve diğer hizmetleri aksatacak taleplerde ısrarcı olmadık. Makul taleplerimizi olumlu karşılayarak yeni dönem için toplu sözleşme imzalayarak arkadaşlarımız yeni yılın başında toplu sözleşme sevinci yaşadılar. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, toplu Sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.