2010 yılında çam fıstığı toplarken ağaçta düşen ve geçirdiği kaza sonunda yatağa mahkum yaşamını sürdüren Mehmet Altın, kedisine hediye edilen akülü araca çok sevindi. Hayırsever vatandaşlarla arada köprü olan Söke Belediyesi hediye ettiği akülü araçla bu kez Demirçay Mahallesi sakini 52 yaşındaki Mehmet Altın’ı sevindirdi. 


Söke’ye 30 Km mesafedeki Demirçay Mahallesi’ndeki evinde yaklaşık 6 yıldır yatağa mahkum yaşayan Mehmet Altın bundan böyle akülü aracı ile kahveye inebilecek, yollarda aracı ile rahat rahat dolaşabilecek. Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, Söke Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Barış Değer ve Söke Belediyesi Saha Ekipleri Koordinatörü Mehmet Ünsal Bakar tarafından akülü araç, yeni sahibi Mehmet Altın’a teslim edilirken; teslim sırasında duygulu anlar yaşandı. Mehmet Altın; “Çok mutluyum. Vesile olanlara, Söke Belediye Başkanımız Süleyman Toyran’a çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra köy içinde kendim dolaşabileceğim. Bana dünyaları verdiniz” dedi.
Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş ise; “Mehmet Kardeşimize akülü aracını teslim ettik. Herhalde bundan sonra arkadaşımız daha rahat bir yaşam sürdürecektir. Onun ve ailesinin mutluluğunu görmek bizleri de mutlu etmiştir” dedi.


Mehmet Altın’ın kardeşleri Nihat ve Neşet Altın ile 90 yaşındaki annesi Ayşe Altın’da büyük mutluluk yaşayarak, Söke Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

20161230aw943503_02-(1).jpg