Söke'nin yanı sıra Milas, Didim, Kuşadası, Ortaklar'a da hizmet veren Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi vatandaşlardan gelen talep üzerine yeni bir uygulama başlatıyor. 
     Bunaü göre 14 Kasım 2011 tarihinden itibaren acil nöbetçi hekim uygulamasına geçecek olan Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, hafta içi saat 17.00 ile 23.00 saatleri arasında, hafta sonları da saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında acil nöbetçi hekim bulunduracak. 
     Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Hakan Ölcüm, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geniş bir bölgeye hizmet verdiklerini ve hitap ettikleri nüfusun yaklaşık 450 bin kişi olduğunu belirterek, ''Muğla'ya bağlı Milas İlçesinden dahi merkezimize tedavi için gelen hastalarımız var. Bu bölgede mesai saati bitiminden sonra ve özellikle cumartesi pazar günleri vatandaşlarımızın diş problemleri acilen çözülmesi gerekiyordu. Bunun üzerine İl Sağlık Müdürlüğü aracılığı ile Valiliğe başvurarak nöbetçi hekim uygulamasına geçmek istediğimizi bildirdik. Valiliğimiz bu isteğimizi uygun buldu. 14 Kasım 2011 Pazartesi gününden itibaren acil vakalar için nöbetçi hekim uygulaması başlatılıyor. Bir hekim, bir hemşire ve bir güvenlik görevlisinden oluşacak uygulama, vatandaşların acil durumlar da tedavilerini yapacak'' dedi. 
     Ayrıca, bayram ve resmi tatil günlerinde de saat 09.00 ile 17.00 arasında nöbetçi hekim uygulamasının devam edeceğini belirten Ölcüm, nöbetçi hekimlerin sadece acil vakalara müdahale edeceklerini, ilk müdahaleyi yapıp vatandaşları rahatlatacaklarını sözlerine ekledi.