Tüm Türkiye oyuncu Burçin Bildik’in rol aldığı 118 33 reklamından nefret etti. Bildik’in garip hareketler yaptığı reklam filmi, oyuncu Burçin Bildik’i Türkiye’nin en gıcık olunan adamı haline getirirken ona eşlik eden İspanyol model Alba Clave’nin bahtını açtı. Flash Model tarafından İspanya’dan getirilen manken, güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Reklamdan sonra firmalardan sayısız katalog çekimi teklifi alan ve günde iki katalog çekimine katılan 25 yaşındaki Alba, ilgiden sokakta yürüyemediğini söylüyor.
 
Oynadığınız reklam filmine Türkiye gıcık oldu. Sizce de gıcık bir reklam mı bu?
Bence komik bir reklam. Ben izledikçe gülüyorum. Reklamdaki oyuncu arkadaş da gerçek bir centilmen ve çok eğlenceli biri. İnsanların onu sevmemelerinin nedenini anlamıyorum.
 
İnsanlar reklamdan sonra size nasıl davranıyorlar?
Bir süredir Türkiye’de modellik yapıyorum. Sokakta tanıyan yoktu. İspanya Güzeli seçildiğim için İspanya’da tanıyan çok. Bir reklam filminde oynadım. “33” dedim. Reklam yayınlandıktan birkaç saat sonra insanlar adımı nereden öğrendiler bilmiyorum. Facebook ve Twitter sayfalarıma yüzlerce mesaj gönderip yorum yazdılar. Şimdi sokakta arkamdan bağırıyorlar. Türk insanları çok çılgın. Yolda yürürken evlilik bile teklif ediyorlar.
 
İspanya’da oyunculuk yaptınız mı?
Bir sinema filminde küçük bir rolde oynadım. İspanya ve İngiltere’da kliplerde oynadım.
 
Oyunculuk teklifi aldınız mı reklamdan sonra?
Ajansıma çok sayıda teklif geliyor. Rolleri ve teklifleri inceliyoruz. Sırbistan’da çekilecek bir sinema filminde rol alacağım. O anlaşmayı reklam filminden önce yapmıştık.
 
Türkiye’de yaşamayı düşünüyor musunuz?
İstanbul’u çok seviyorum. Neden olmasın?

Habertürk