Sokakta bulunan birçok malzemenin kırık dökük halini gören Didimliler, belediyenin bir an önce bu soruna bir çözüm bulmasını istiyor.
Didim Belediyesi"nin 2008 yılı yaz ayında yapımına başladığı ve kısa sürede bitirdiği Hanımeli Sokağı"nda yazın bayanların el işi ürünlerini sergilediği ve satışa çıkardığı bir sokak olmaktan çıktı. Yaz aylarında yaşadığı yoğun günlerinden uzak olan Hanımeli Sokağı şimdilerde ise bakımsızlık yüzünden döküntü bir sokak haline geldi. Yazın bayanların el işi ürünlerini sergilediği tezgâhların yerlerinden söküldüğü, var olan tezgâhların parçalandığı görülürken sokağın bu halini gören Didimlileri ise belediye yetkililerine seslenerek sokağı eski haline getirmesini talep etti.
Yazın bu sokak güzel görüntülerin olduğunu ve insanların buralara gelerek alış veriş yaptığına değinen Didimliler “Kış geldi sokak boşaldı anladık ama Belediyenin yaptığı tezgâhların haline bakın; kimisi yerinden sökülmüş, kimsi bakımsızlıktan parçalanmış, kimsi var ile yok arasında. Bir turizm kenti olan Didim"e bu sokağın görüntüsü yakışıyor mu? Yetkililerin hiç biri bu sokağı görmüyor mu? Burada kış ne kadar sürüyor ki yaz gelecek yine aynı tezgâhları belediye yeniden yapacak. Zaten Didim"de havaların güzel olduğu günler insanlar buralardaki banklara gelerek oturuyorlardı ama bu görüntüleri gören gerek İngilizler gerekse vatandaşlarımız sokağa girmiyorlar. Artı burası çocukların top oynadığı bir yer haline geldi. Belediyemizin bir an önce sokağa el atmasını ve buraları yeniden düzenlemesini istiyoruz” dediler.