A.Ü. Tıp Fakültesi İç hastalıkları İmmünoloji Bilim Dalında öğretim görevlisi olan Prof. Aydıntuğ"un ölümü tıp camiasını şoke ederken, olay ise esrarını koruyor.

Aydıntuğ"un kapısı kilitli olduğu iddia edilen evinde, boğazından kesici bir aletle darbe almış şekilde yatağında ölü bulunması kafaları karıştırdı. Bu nedenle, yetkililer, Profesörün bir cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

9 senedir Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi"nde Dekan yardımcılığı yapan Profesör Aydıntuğ"un 21 yaşındaki kızının da evde hafif yaralı olarak bulunduğunu belirtiliyor.

Olayda elinden hafif yaralan Bilkent Hukuk Fakültesi öğrencisi olan 21 yaşındaki kızı Başak Aydıntuğ ise verdiği ilk ifadesinde, "Eve hırsız girdi. Annemle boğuştu. O sırada annem kanlar içinde yerde kaldı. Ben müdahale etmek istedim elimden yaralandım. Ardından komşulara koşarak yardım istedim" dediği öğrenildi.

Yakınları, üç yıl önce eşinden boşanan Aydıntuğ"un çevresinde örnek bir insan olarak bilindiğini, çok sevildiğini ve kimse ile bir sorunun olmadığını ifade etti.