Yönetici Hakan Aksoy çarpıcı açıklamalar yaptı. “Bobo sezon sonunda gidiyor” itirafında bulunarak, sambacının 5 yıllık Türkiye macerasının biteceğini belirtti. “Keşke ocakta satıp para kazansaydık” diyerek de büyük bir pişmanlığı dile getirdi.
 
Siyah-Beyazlı takımın idarecisi Hakan Aksoy, gazeteniz BUGÜN’e Bobo konusun da son noktayı koydu.
 
Aksoy “Bobo’nun sözleşmesi mayısta bitiyor. Sezon sonu takımdan ayrılıyor. Ama bu konuda pişmanız. Keşke onu yılbaşında satsaydık. Şimdi gittiğinde takımımıza para kazandırmayacak. Bize kar ettirecek, ayrıldığında zarar vermeyecek futbolcular lazım” dedi. 
 
Genç futbolcu alın Aksoy transfer komitesinede fikir verdiğini belirtirken, “Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na transferlere gitmeden önce sıkı sıkı tembihliyorum; ‘yaşı ilerlemiş, doymuş futbolcuları almayın’ diye... 
 
Genç futbolcuları da izleyin, hatta Avrupa’nın ikinci liglerine bakın. Önemli isimler ununu elemiş, para için buraya geliyor. Tabiiki ondan başarı bekleyemeyiz. Adam yıllarca başarıya doymuş, nasıl motive edeceksin onu? Oyuncunun verimi düştüğünde kolayca gönderebilmeliyiz. Ama bu sefer de ağır sözleşme şartlarıyla karşılaşıyoruz. Misal Guti... Çok iyi bir isim ama son zamanlarda sergilediği performansda ortada” diye konuştu.
 
bugün