Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri ile gece saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege aralıklı yağmurlu geçecek. Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, öğle saatlerinde Marmara'da güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Trakya ile gece saatlerinde batısı aralıklı yağmurlu geçecek. Sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis bekleniyor.

EGE: Az bulutlu, zamanla parçalı ve kıyı kesimleri çok bulutlu; gece saatlerinde kıyı kesimleri aralıklı yağmurlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis ile birlikte yüksek kesimlerde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batısı parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bölge genelinde yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerine kadar Sinop ve İnebolu çevreleri aralıklı yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; kıyı kesimleri aralıklı yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ile birlikte kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.