Gerçekleşen iftar yemeğine Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke Garnizon Komutanı Kurmay Kd. Albay Mücahit Tamer, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Önder başta olmak üzere davetliler ve SÖGİAD üyeleri katıldı. 

İftar yemeğine katılanlara teşekkür eden SÖGİAD Başkanı Mehmet Yabancı; “Gerçekleştirdiğimiz bu iftar yemeği, birlik ve beraberliğimizin güzel bir örneğidir. Sökemizdeki bu dayanışma ve bütünlüğü koruyup devam ettirdiğimiz taktirde, şehrimizin başlıca sorunları olan, Söke Organize Sanayi Bölgesinin bir an önce tamamlanması ve faaliyete geçmesi, Mimarlık Fakültesinin tamamlanarak hizmete girmesi, yeni fakülte ve bölümlerin açılması, Otopark ve Trafik Sonunun Çözülmesi, yeni otogarın yapılması, yeni Hükümet Konağının yapılması, Söke çayının ıslah edilmesi, Mezbaha Sorununun Çözülmesi ve Kentsel Dönüşüm Konusunda gerekli çalışmaların yapılması gibi, biz Sökelilerin arzu ve isteklerini de kapsayan çözümlerin gerçekleşmemesi için hiçbir neden kalmayacaktır” dedi.

Mehmet Yabancı konuşmasında tayini nedeniyle Söke’den ayrılacak olan Başsavcı Ayhan Önder’e yeni görev yerinde başarılar dilerken; Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’na seçilen ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu’nu da tebrik etti.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

20140710aw139782_02.jpg