Beraberinde Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İş Adamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Efkan Ceylan ile birlikte Rektör Birincioğlu'nu ziyaret eden Dernek Başkanı Salih Deniz Günal, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Korhan Taşkın, Kerim Özyıldız ve Ayşegül Sazalan, Birincioğlu'na rozet takıp dernek flamasını sundular.
Dernek yöneticilerinin bu jestinden memnun kaldığını ifade eden ADÜ Rektörü Birincioğlu, ''Gerçi iş adamı değilim ama ilimizin ekonomisinin canlanması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiririz'' dedi.
Genç iş adamlarına GEKA'nın proje desteklerinden yararlanmaları gerektiğini de dile getiren Birincioğlu, ''ADÜ olarak proje hazırlanmasında yazılımında iş adamlarımızın yanındayız. GEKA'nın 5 Milyon TL'lik kredi desteği Aydın ekonomisine kazandırılmalı'' diye konuştu.
Yapılan ziyarette EGAFED Başkanı Efkan Ceylan ve SÖGİAD Başkanı Salih Deniz Günal, dernek faaliyetleri hakkında rektör Birincioğlu'na bilgi verirlerken önümüzdeki yıl hizmete girmesi planlanan Söke İşletme Fakültesi için desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.