Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) Olağanüstü Genel Kurulu"nu gerçekleştirdi. Olağanüstü genel kurulda SÖGİAD"ın yeni başkanı Derya Semerci oldu. SÖGİAD Salonu"nda gerçekleşen genel kurul toplantısına Ege ve Akdeniz Bölgeleri Genç İş Adamları Federasyonu (EGAFED) Başkanı Efkan Ceylan"da katıldı.
Gerçekleştirilen genel kurulda konuşan yapan SÖGİAD"ın eski Başkanı Salih Deniz Günal, bir yıl önce aldıkları bayrağı yeni yönetime devrettiklerini belirterek; “Umarım SÖGİAD camiasına ve Söke"mize hayırlı olur. Umarım yeni gelen arkadaşlarımız bizim, elimizden geldiğince yukarıda tuttuğumuz SÖGİAD bayrağını daha da yukarılara ve yükseklere taşırlar. Ben muvaffak olacaklarına canı gönülden inanıyorum” dedi.
Özel hayatlarından fedakarlık ederek SÖGİAD"ın bu günlere gelmesinde emek sarf eden tüm yönetimlere teşekkür ederek sözlerine başlayan SÖGİAD"ın yeni başkanı Derya Semerci; SÖGİAD"ın Sökenin en prestijli ve aktif iş adamları teşkilatı olduğunu söyledi.
Derya Semerci konuşmasında; yeni yönetim kurulu olarak öncelikli hedeflerinin arkadaşlarımızın beklentilerine cevap vermek, kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunmak, topluma örnek ve öncü konu ve projeleri gündeme taşımak, Türkiye ve Dünya gündemindeki gelişmelere dikkat çekmek, bağlı olduğumuz Federasyon ve Konfederasyonlarda SÖGİAD"ın saygınlığını ve etkinliğini arttırmak, Organize Sanayi yatırımlarını takip etmek ve Söke"ye kazandırılan Fakülteye yeni bölümler ilave edilmesi aynı zamanda mevcut bölümlerde eğitim gören öğrenci sayısının arttırılması adına çalışmalarda bulunmak olduğunu ifade etti.
42 Üyesi bulunan SÖGİAD"ın gerçekleşen genel kurul toplantısının sonunda 12. Yönetim kurulu Derya Semerci (Başkan), Oktay Karabıyık, Mustafa Korhan Taşkın, Reşat Alper Er, Mehmet Yabancı"dan oluştu.