AYDINPOST HABER-Aydın Şehiriçi Kooperatifi üyelerine eğitim semineri verildi.
Aydın Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine 50'li gruplar halinde alınan Şehiriçi Halk Otobüsü sürücüleri bilgilendirildi.
Seminer hakkında bilgi veren Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, "Toplu taşımada çalışan şoförlerimiz çok zor bir görev üstlenmektedirler. Üstlendikleri işin gereği olarak çalıştıkları her anda asbırlı, hoşgörülü ve anlahyışlı olmak zorundadırlar. Müşteri memnuniyetinin en üst seviyeye çıkartabilmenin ilk şartı toplu taşıma araçlarımızda çalışanların işlerini iyi yapmaları ve iyi hizmer verebilmeleridir. Şoförlerimiz aynı zamanda kamu hizmeti vermektedir" dedi.
Başkan Yalıçın "Günümüzde hizmet verenle hizmet alan arasındaki iletişim, müşteri memnuniyetinin artmasında büyük önem taşımaktadır. Bilerek veya bilmeyerek hizmet verdiğimiz yolcuların alınması, kırılması veya memnun kalmaması bizim kaybımızdır. Bu tür kayıpların yaşanmaması için özellikler çalışma kuralları ve iletişim konusunda bilinçli hareket etmemiz büyük önem taşımaktadır. Daha önce de 5 kez yapmış olduğumuz ve bugün 6.sını yapmakta olduğumuz eğitim seminerlerini ileride daha sık aralıklarla yapmayı planlamaktayız" diye konuştu.