Düzenlenen eğitim toplantısında şoförlere ilk yardım, trafik ve trafik sigortası konuları hakkında bilgi verildi.
Aydın Şehiriçi Minibüsçüler Lokalinde düzenlenen eğitim toplantısında trafik konusunda Aydın Trafik Ekipler Amiri Sedat Korkmaz, ilk yardım konusunda sağlık memuru ilk yardım öğretmeni Abdulkadir Gündüz, trafik sigortası konusunda ise trafik sigortacısı Kadir Özdemir şoförleri bilgilendirdi.
Şoförlere yönelik düzenlenen eğitim toplantısı hakkında bilgi veren Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Yönetim Kuru Başkanı Okan Yalçın, hizmet kalitesini artırmak için böyle bir eğitim toplantısı düzenlediklerini söyledi. Geçtiğimiz haftalarda şoförlere yönelik hizmet içi eğitim ve sürüş teknikleriyle ilgili çeşitli eğitim toplantıları düzenlediklerini ifade eden Okan Yalçın, “Toplumsal bir hizmet ve konu olarak gördüğümüz Aydın şehir içi toplu taşıma faaliyetinin mümkün olduğunca şeffaf, duyarlı, müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde olduğu, kaliteli bir hizmet anlayışının en az hatayla verilebilmesi amacıyla daha verimli hizmet üretebilmek ve memnuniyet oranını daha yükseklere çıkarabilmek, tercih edilen bir hizmet anlayışını hakim kılabilmek için eğitimlerimizi sürdürmekte kararıyız. Bu çerçevede kamu hizmeti olarak gördüğümüz işimizde kamu yararına en iyi hizmeti verebilmenin yolunun her türlü çalışma kuralları ve iç kontrol mekanizmalarına ilaveten bilgi ve eğitim yönüyle yetişmiş olan çalışanlarımızla, sağlanabileceğinin bilincindeyiz” dedi.
Eğitim toplantısında konuşmacılar konuların anlatımını tamamladıktan sonra, şoförlerin yönelttiği soruları cevaplandırarak şoförlerin bilmedikleri konularda aydınlanmalarını sağladılar.