Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen konferansa Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, oda yönetim kurulu üyeleri ve taşımacılık komitesi üyeleri ile şoförler, muhasebeciler ve şirket temsilcileri katıldı.
Kuşadası Ticaret Odası hizmet binasının çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri Alaattin Arslan ve Aydın Ticaret Odası Sicil Memuru Nurcan Ünlü katıldı. Konuşmacılar, Karayolu Taşımacılık faaliyetlerinde bulunanların uymaları gereken esasları düzenleyen " Karayolu Taşıma Yönetmeliği”nde yapılan değişiklikler ve özellikle K Belgesi ile uyulması gereken şartlar hakkında detaylı açıklamalar yaptı. Arslan ve Ünlü ayrıca, davetlilerden gelen soruları da cevaplandırarak, yeni yönetmelik hakkında bilgiler verdi.
Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, karayolu taşımacılık faaliyetinde bulunanların uymaları gereken esasların yeniden düzenlendiğine dikkat çekerek, bu konferans ile uyulması gereken yeni şartların ilgili taraflara net olarak aktarıldığını söyledi. Serdar Akdoğan, konferanstan oteller, meşrubatçılar, beyaz eşya satıcıları gibi ister kendi vasıtası ile kendi yükünü taşıyan ve ticari amaçla eşya taşıyanlar gibi ister özmal vasıtası ile başkasının yükünü taşıyanların konferanstan yararlandığını açıkladı.