Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Tuncal, 3 yıldır geleneksel hale getirdikleri babalar günü hediyesini bu yılda gerçekleştirmekten mutlu olduklarını ifade etti.
Aydın Şoförler Odası"nın binden fazla üyesi olduğunu, alın teri ile çalışan üyelerin sayesinde odalarının ayakta kaldığını belirten Tuncal, “Daha önceleri oda üyelerimizin tarafımıza ödemiş oldukları aidatlardan geri dönüş olmuyor diye serzenişlerde bulunuyorlardı. Bundan önceki etkinliklerimizde odamızın bütçesi doğrultusunda geri dönüşümleri örnekleyecek olursak, oda üyelerimizin çocuklarını Didim Tavşan burnuna tatile göndermek, okullarımızın açılmasına yakın ilköğretimde okuyan çocuklarımızın aile bütçelerine katkı olması amacıyla kırtasiye yardımında bulunduk. 3 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz babalar gününde ise üyelerimize gömlek dağıtıyoruz. Bu hediyeler şoför arkadaşlarımıza, üyelerimize helal olsun. Bu arada 20 kadın üyemizi de Anneler gününde unutmadık. Onların da evlerine birer şal gönderdik. Amacımız odamızın üyelerine unutulmadıklarını her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek. Tüm babaların, babalar gününü kutluyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından odanın en yaşlı olan üyesi olan Lütfi Koç"tan başlamak üzere törene katılan şoför esnafına gömlek ve hediye çekleri takdim edildi.