Değerli okuyucularım Aydın ilinde politika kazanının tam orta göbeğindeyim, bir tarafta iddialı deve güreşleri, diğer tarafta Şubat ayının 17’sine geldik.

Şu satırları yazdığım dakikalarda Aydın ilinde termometreler 16 dereceyi gösteriyor. Nazilli ilçemizin deve güreşlerine Sayın Özlem Çerçioğlu’nun daveti, Nazilli Belediye Başkanı Sayın Kürşat Engin Özcan’ın güzel ev sahipliği ile katıldık.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat kardeşimle…

Nazilli deve güreşlerinde Sayın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, basın mensuplarına masasında ne varsa bize de gönderdi. Havanın da güzelliğinden faydalanarak adeta piknik yaptık.

NAZİLLİ’NİN KIZI, AYDIN İLİNİN YILDIZI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU  SLOGANI sahada inledi.  Bunu gören MHP Aydın İl Başkanı Sayın Haluk Alıcık protokolden uzaklaştı. Yapmamalıydı ama neyse.

Sayın Özlem Çerçioğlu, yaklaşık 10 yıldır Nazilli Deve güreşlerine çağırılmıyordu. Nazillililer kendi kızlarını bağrına bastı.

SN. ÖZLEM ÇERÇİOĞLU - SN.FATİH ATAY ve BARIŞ ALTINTAŞ  OLAYI

Değerli okuyucularım geçen hafta CHP si İl kongresi yapılırken Sayın Özlem Çerçioğlu Sayın Fatih Atay ile birlikte salona gelmişti ancak fırtınanın kopacağı o anda zaten belli olmuştu.

Sayın Fatih Atay’a “hoş geldin kardeşim” dedim ama Sayın Özlem Çerçioğlu’ndaki sıcaklığı kendisinden görmedim. Elimi kerhen sıkmıştı, zaten son zamanlarda Sayın Fatih Atay’ı ne zaman arasam ulaşamıyorum defalarca not bıraktık ama olmadı.

Belli ki geçen haftalarda kendisi hakkında yazdığım yazılardan ötürü kızmış.

Son olaylarda Sayın Fatih Atay’ın nasıl bir güç sendromuna düştüğü belli.

Değerli okuyucular şu an hayatımın en zor yazısını yazıyorum. Bir tarafta Sayın Özlem Çerçioğlu, bir tarafta Sayın Fatih Atay diğer tarafta Sayın Barış Altıntaş bu üç kişi benim Aydın ilinde adeta ailem gibi insanlar ama gazetecilik işte ne yapacaksın…

4 yıl evveline hatta 5 yıl evveline gidiyorum…

O yıllarda beni aradı “Ahmet Abi ben Ankara’daki büromu oğluma bıraktım, bundan sonraki hayatımı Aydın’da devam edeceğim, buyur gel” dedi.

İşte o noktadan itibaren Sayın Fatih Atay ile birlikte görüşmeye başladık. Sayın Özlem Çerçioğlu hangi açılışa gitse büyük bir saygıyla Sayın Fatih Atay’ı davet etti. Her gittiği yerde sahnede Sayın Fatih Atay var ise mikrofonu daima ona da verdi. Halkın Kendisi Sayın Fatih Atay ile karşıladı.

Bildiğim kadarıyla hiçbir politikacı asla sahnede ve halkın karşısında asla başkasını konuşturmaz. İzleyin Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Tayyip Erdoğan’dan önce bu iki lider mikrofonu buyurun diyerek kimseye ikram etmez. O kişiyi toplum karşısında parlatmaz bu eşyanın tabiatına aykırıdır.

Ama,

Sayın Özlem Çerçioğlu her zaman Sayın Fatih Atay’ı toplumun karşısına çıkararak bakın ben Sayın Fatih Atay’ın arkasındayım demiştir.

  

Çünkü,

Sayın Özlem Çerçioğlu vefalıdır, dost canlısıdır. Etrafını korur ama kendisine ihanet edeni asla affetmez.

Ancak her zaman kadrolarını muhafaza eder, eğer görevden aldığında kadrosu varsa onu dinlendirir bir müddet sonra ona en güzel görevi verir.

  Alın siz en güzel misal,

Aydın İlinin ASKİ Genel Müdürlüğünü yapmış olan Sayın Erdoğan Öztürk. DİDİM Belediye Başkanlığına aday olarak görevinden istifa etti.

Yetenekli çalışkan Aydın ASKİ Genel Müdürlüğü görev sırasında projeleri ile dürüstlüğü ile Sayın Özlem Çerçioğlu’nun göz bebeği olmuştur.

İstifa etmesine rağmen Erdoğan Beyi muhafaza etmiş, bilahare onun ANKARA ASKİ GENEL MÜDÜR OLMASINDA Ankara Belediye Başkanına övücü sözler söyleyerek uğurlamıştır.

EFELER Belediye Başkanlığına aday olunca en yakınında olan evladı gibi sevdiği teşkilatında sevdiği Sayın Barış Altıntaş’ı frenlemiş hele dur bakayım diyerek Sayın Fatih Atay’ın önünü açmıştır ve kendisinin EFELER Belediye Başkanı olmasında çok büyük etkisi olmuştur.

Sayın Fatih Atay da her zaman Sayın Özlem Çerçioğlu önünde ceketini iliklemiştir.

Sayın Fatih Atay, Efeler Belediyesi’ni kazandıktan sonra Sayın Barış Altıntaş’ı Sayın Özlem Çerçioğlu’ndan ISRARLA istemiştir.

Çünkü Sayın Barış Altıntaş, teşkilatı bilen son 10 yıldır Sayın Özlem Çerçioğlu’nun RAHLEYİ TEDRİSATINDAN geçmiştir.

  300 gün içinde ne olmuş ise sayın Sn. Fatih Atay, Sayın Barış Altıntaş’a verdiği tüm görevleri budamış kendisini EFELER Belediyesi’nde yetkisiz başkan yardımcısı yapmıştır.

Sayın Fatih Atay, Sayın Barış Altıntaş hakkında bilmediğimiz nedenle görevine son vermiştir. GEREKÇE BELLİ DEĞİL.

   Şimdi burada söylenen şey var, ama ben bunları yazamam aile içinde olan aile içinde kalmalı.

  Ancak geçen haftalarda yazdığım yazım geçerli. Acilen Sayın Fatih Atay kendini güç zehirlenmesinden kurtarmalı.

 Sayın Özlem Çerçioğlu’ndan bir şeyler öğrenmeli, Barış Altıntaş gibi partisi için canını veren namuslu şerefli bir genci buruşturup kenara atamazsın Fatih Kardeşim.

 

 ANCAK,

Sayın Özlem Çerçioğlu ne yaptı en az senin gibi halkın oyları ile seçilen CHP’nin göz bebeği çalışkan şerefli vefalı Sayın Barış Altıntaş’ı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclis Başkanlığında Meclis Başkanlığı kürsüsüne oturttu. Sana belki hayatının en büyük dersini verdi.

Konuştuğum Ak Partili, MHP’li, İYİ partili herkes “Helal olsun Sayın Özlem Çerçioğlu vefalı kadınmış” diyor.

Esasında Sayın Özlem Çerçioğlu’nun hasleti budur.

Lider olacaklara Sayın Özlem Çerçioğlu unutulmaz ders vermiştir.

Peki Sen Ne yaptın Fatih Kardeşim?

Bana göre hayatının hatasını yaptın1

Niye Barış Altıntaş’ın başkanlığını hazmedemeyip meclisi terk ettin?

Perşembe günkü toplantıya niye gelmedin?

Fatih Kardeşim sana akıl verecek değilim. Sen benim kardeşimsin bana da abi diyorsun bizler akil insanlarıyız lütfen frene bas benim gibi etrafında sevdiğin birkaç insanı topla oturup konuşalım. İşte sana isim veriyorum…

Sayın İlhan Günendi, Sn. Ahmet Kızılkaya, Sayın Ağababaoğlu ve Ben. Arzu edersen Sn. Ercan Karakaş’ı da çağıralım seninle konuşalım değerli kardeşim.

 Çünkü bu davranışların CHP’ye ve Efeler halkına zarar veriyor.  

ÇİNELİ HIRÇINLIĞINI BİR KENARA BIRAK.

 Lütfen oğlunu Belediye işlerinden uzak tut. Geçmişte Sayın Mesut Özakcan’ın düştüğü hataya düşme. EYMEN yeğenimiz her şeye burnunu sokuyor. Ağabeyin olarak benden söylemesi.

SN. MUSTAFA SAVAŞ, HALA DOĞAL GAZ DİYOR, JEOTERMAL DEMİYOR

AK Parti Milletvekili Sayın Mustafa Savaş, Aydın iline arzı endam eyledi. AK Parti il Başkanlığında basın toplantısıyla başladı Sn. Özlem Çerçioğlu ile bitirdi.

Beyefendinin doğal gaz savunması müthişti helal olsun sana Mustafa savaş kardeşim.

Ayağın bastığı yerin altından JEOTERMAL fışkırıyor. Bugün Aydın ili ve ilçeleri jeotermal ile ısıtılıp soğutulsa aylık vatandaş 50 TL ödeyecek siz beyefendi doğal gazcıların avukatlığını yaparak halk ayda 500 TL ödüyor, Özlem Çerçioğlu’na yükleniyorsun ama, doğal gazcı tabii açtığı çukuru tamir edecek. Niye doğal gazcıyı savunuyorsun?

Ayrıca valla sana helal olsun, doğal gaz Sayın Özlem Çerçioğlu yüzünde Aydın ili pahalı kullanıyor diye VECİZ SÖZ SARFETMİŞSİİN.

Elinden gelse EPDK’nın Başkanı da Sayın Özlem Çerçioğlu diyeceksin.

Sn. Mustafa Savaş, JEOTERMALCİLERİN Ankara’da çalıştayı oldu. O sıcak odandan çıkıp gelseydin bu JEOTERMALCILER ile iki satır konuşsaydın.

Aydın Valisi ve tüm jeotermalciler ordaydı. Ben, Kuyucak Belediye Başkanı, Sayın Aydın Valimiz, Alaşehir Belediye Başkanımız bu firmalar uyarıcı konuşmaları ile DİYALOĞ çağırısında bulunduk. Sonuç ne oldu biliyor musun?

  • AYDIN İLİ VE İLÇELERİNİ ISITIP SOĞUTMADA VARIZ SÖZ VERİYORUZ DEDİLER
  • AYDIN İLİNİN HERTÜRLÜ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNDE VARIZ DEDİLER SÖZ VERDİLER
  • AYDİN İLİNİN KAPLICA ŞEHRİ OLMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ DEDİLER SÖZ VERDİLER
  • JEOTERMALIN TARIMDA KULLANILMASI İÇİN SÖZ VERDİLER.

Ama tek istekleri var, JESDER olarak DİYALOĞ istiyoruz yerel belediyeler ile Devlet ile diyalog istiyoruz dediler.

AMA İŞİN KOMİK TARAFI SİZ YOKTUNUZ.

Sonra da kalkmış AK PARTİ İl Toplantısında Aydın ilinin 40. sıraya düşmesinin suçunu Sayın Özlem Çerçioğlu’na yüklemişsin Mustafa Bey Kardeşim.

İYİ MİSİNİZ?

40. sıraya Aydın ili düştü ise 15 yıllık AK Parti İktidarı suçludur.

Seçimler geçeli bu kadar zaman oldu leyleğin ömrü gibi lak lak ile ömrünüzü geçiriyorsunuz. Hani ne oldu seçimlerde vaat ettiğin yatırımlar?

Hani bana zamanında gönderdiğin BÜYÜK MENDERES PROJESI?

Bak sana bir şey söyleyeyim. Aydın ilini kalkındırmak para yönetmeye benzemez, biraz mühendislik gerekir. Eskiden olduğu gibi yanına mühendisleri topla da neler yapılabilir onlarla konuş. Ama senin Aydın’da evin bile yok.

Sn. Özlem Çerçioğlu haklı. TURİST ÖMER GİBİ gelip gidiyorsun.

Siz tayin işinden başka bir şey yapmıyorsunuz.

Size tavsiyem gidin AYDIN VALİSİ İLE KONUŞUN, HAZIRLANAN PROJELERİ GÖRÜN, ONLARA KAYNAK BULUN.

JEOTERMALİN ATEŞİ DÜŞTÜ ŞİMDİ NE OLACAK?

Aydın ilinde kıyametler koptu yıllardan beri jeotermal değerleri açıklanmıyor diye ne oldu değerler açıklandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi değerleri iyi olan yer de var kötü olan da var. Jeotermal aktivistleri aylardan beri hatta yıllardan beri niye açıklamıyorsun diye koro tutular ama bu beyler aynı koroyu Menderes nehri için yapmadılar.

Hiçbir zaman JEOTERMALLE bu şehri ısıtalım demediler.

Halkı bu doğal gazın yüksek faturalarından kurtaralım demediler.

Buyurun, bir tarafta siz diğer tarafta jeotermalciler konuşalım. Aydın halkı da her şeyi bilsin. Canlı yayında konuşulsun her şey.

Şimdi size bir bomba bilgi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne rapor veren akredite şirket daha önceden Aydın Valiliği Çevre Müdürlüğü’ne olumlu değerler içeren rapor vermiş. Bu da İl Çevre Müdürlüğü ve Bakanlık tarafından incelenip kamuoyuna açıklanacak. Haberiniz ola.