Hakkari'deki hain terör saldırısı, Türk futbolunun 4 lokomotif kulübü tarafından lanetlendi.
 
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri resmi internet sitelerinden yaptıkları açıklamalarda saldırıları kınarken, şehit ailelerine başsağlığı mesajı yayınladılar.
 
İşte '4 Büyükler'in mesajları:
 
BEŞİKTAŞ: Hain Terör Saldırısını Lanetliyoruz
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 24 askerimizin şehit olduğu, 18 askerimizin yaralandığı hain terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz. 
 
Gece yarısı Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütü mensuplarının emniyet ve jandarma binalarına ateş açması ile başlayan çatışmada, 24 askerimizin şehit olduğunu ve 18 askerimizin yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 
 
Hain terör saldırısını lanetlerken, şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı, yaralanan askerlerimize acil şifalar dileriz.
 
FENERBAHÇE: Hain saldırıları lanetliyoruz
Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerindeki askeri birliklere gece yarısı baskın düzenleyen teröristlerin uzun namlulu tüfek ve roketatarlarla saldırıları sonucu 26 askerimizin şehit düştüğü, çoğu ağır 22 askerimizin de yaralandığı haberini büyük bir tepki ve üzüntüyle öğrendik. 
 
Dün Bitlis'in Güroymak İlçesi'nde, 5'i polis 8 vatandaşımızın yaşamını yitirmesine neden olan kalleş bombalı saldırının üzerinden daha 24 saat geçmeden gerçekleşen bu hain saldırıları da lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet; şehitlerin yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Ulusuna başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.
 
GALATASARAY: Hain Saldırıları Nefretle Kınıyoruz
Hakkari'nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan alçakça saldırılarda 20'den fazla askerimizin şehit olduğunu, 10'dan fazla askerimizin ise yaralandığını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
 
Bilinmelidir ki, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırı, hedeflenen amacına asla ulaşamayacaktır. 
 
Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.
 
TRABZONSPOR: Lanetliyoruz
Yüksekova ve Çukurca'daki saldırılarda 26 askerimizin şehit olduğu haberini almış olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. 
 
Son yılların en ağır terörist saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milleti'ne başsağlığı diliyoruz. 
 
Bu vesileyle terörü bir kez daha lanetliyoruz.