Yöneticiler, endişeli ve gergin bir şekilde Bordeaux maçını beklerken, sarı kırmızılı takım da Bordeaux maçının hazırlıklarına moralsiz başladı. Antalyaspor yenilgisine oldukça üzülen teknik direktör Skibbe, antrenman öncesi yaptığı kısa toplantıda futbolcularına yönelik şimdiye kadarki en ağır konuşmasını yaptı.

Skibbe'nin soyunma odasında futbolcularına şu sözleri söylediği öğrenildi:

"Her yerde beni sevdiğinizi söylüyorsunuz. Beni sevmeyin, size para kazandıran kulübünüzü sevin. Bundan sonra her maçımız final. Antalya'da beklediğim mücadeleyi hiç ortaya koymadınız. Oynamadığı zaman suratını asanlar, şans bulduğunda hiçbir şey yapmıyor. Ben bugüne kadar medyaya sizi hiç suçlamadım, ama siz bana destek vermiyorsunuz. Kulübün UEFA'da hedefleri var. Her şeyi unutup, hiç olmazsa Bordeaux maçında kendinize yakışır bir şekilde onur mücadelesi verin."

Bu arada Harry Kewell'ın da sakatlığının tamamen düzeldiği ve Bordeaux maçının ilk 11'inde olacağı öğrenildi.

POLAT FLORYA'YA

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Antalya yenilgilisi sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde mesaiye başlıyor.

Sezonun ikinci yarısına iki mağlubiyet, bir beraberlik, bir galibiyet ile giren Galatasaray, şampiyonluk şansını her geçen hafta zora sokunca, Başkan Adnan Polat, kötü gidişe el koymaya karar verdi.

Polat'ın, Antalyaspor maçı sonrasında yönetici arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda, "Kulübün diğer işlerini bir kenara bırakıp, artık benim de Florya'ya hergün gitmem gerekiyor. Sorun nedir anlayıp, doğru tahmin yapmalıyım. Kupadan elendik. Ligde hızla şansımızı azaltıyoruz. Takımın bu form durumu ile UEFA'da da işi çok zor. Bir an önce futbolcuları ve takımı toparlamamız gerekiyor. Futbolcularımızın sorunu ne öğrenip, onlara yardımcı olmamız gerek" diye konuştuğu öğrenildi.

Adnan Polat'ın, bugünden itibaren Bordeaux maçına kadar ve karşılaşmanın sonucu ne olursa olsun uzun bir süre Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sık sık toplantılar yapacağı öğrenildi.

SKIBBE YİNE TOPUN AĞZINDA

Galatasaray'ın kupada Sivasspor'a elenmesi ve ligde çok kritik puanlar kaybetmesi sonrasında sarı kırmızılı yönetimde teknik direktör Skibbe yeniden tartışılmaya başlandı.

Bazı yöneticilerin, Skibbe'nin yumuşak başlı, iyi insan olduğu, ancak otoritesinin zayıf olduğuna dikkati çekerek, "Her maç kırmızı kart görüyoruz. Bunda Skibbe'nin de payı var" diyerek Alman Hoca'nın hatalarını öne çıkardıkları öğrenildi.

DHA