Aczimendi tarikatının lideri Müslüm Gündüz ile 1996 yılında uygunsuz şekilde yakalandığı Fadime Şahin’in ilişkisi beyazperdeye taşındı. Komedi türündeki “(Q)üfür”’ün yönetmeni Gani Şavata.

MÜSLÜM Gündüz-Fadime Şahin olayı beyazperdeye taşındı. Aczimendi tarikatının lideri Müslüm Gündüz ve müridi Fadime Şahin 1996 yılında İstanbul Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından uygunsuz şekilde basılmış, ikilinin yatakta çekilmiş yarı çıplak görüntüleri uzun süre manşetlerden inmemişti. Yönetmen Gani Rüzgar Şavata, Gündüz ve Şahin’i ti’ye alan bir komedi filmi çekti. Yönetmenliğini Şavata ile birlikte Mustafa Delazy’nin üstlendiği “(Q)üfür” adlı filmin çekimleri kısa süre önce tamamlandı.

BÜTÇESİ 1 MİLYON TL

1 milyon TL’ye mâl olduğu açıklanan filmde Müslüm Gündüz’ü Necati Er, Fadime Şahin’i ise Cansu Taşkın canlandırdı. “(Q)üfür”ün oyuncu kadrosunda ayrıca Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin, Ayşen Gruda, Ahmet Satılmış, Murat Soydan, Havin Funda Sac, Nejla Fide, Sinan Bengier, Arafat Şavata, Selahattin Taşdöğen, Leyla Bilginel, Ekrem Erkek ve İlker Savaşkurt yer alıyor.

SONBAHARDA VİZYONDA

“(Q)üfür”de evin hizmetçisi Gülizar’ı canlandıran Leyla Bilginel, filmin ekim ya da kasım ayında vizyona gireceğini söyledi: “Şimdiye kadar hep güçlü ve seksi kadınları oynadım. Bu rol ile seyirciler oyunculuğumun çok farklı bir tarafını da görmüş olacak. Çekimler tamamlandı. Film, ekim-kasım gibi vizyonda olacak.”