Olay Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 122. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın ikinci katında saat 03.30'da meydana geldi. İddiaya göre bir süredir şizofreni tedavisi gören Murat E. (36) eşi Emel E. ile bilinmeyen bir nedenle gece geç saatlerde tartıştı. Tartışmanın şiddeti artınca kriz geçiren Murat E. 1 yaşındaki erkek çocuğunu ve eşi Emel E.'yi zorla balkona çıkarttı. Bu sırada bağırma seslerine uyanan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri, balkonda elinde çocuğu ve eşini atmakla tehdit eden Baba Murat E ile karşılaştı. Kendisini ikna etmek için uğraşan polislere şizofren baba; eşini, çocuğunu ve kendini balkondan atacağını söylemesi üzerine olay yerine 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

SON ANDA KURTARILDILAR

Bu sırada sesleri duyan komşu Sinan Kocagöz, çocuğu kurtarmak için polis ekipleri ile birlikte baba Murat E.'nin yanına çıktı. Komşunun da iknalarıyla çocuk babanın elinden alındı. Murat E. ise polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek aşağı indirildi.

KENDİNİ ATSAYDIN YA...

Apartman girişinde bulunan bir travesti, yaşanan olay karşısında Murat E.'ye "Ş…siz, kendini atsaydın ya aşağıya" diye çıkıştı.

Ambulansa alınan Murat E. sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Murat E.'nin eşi, Emel E. ise balkonda gözyaşlarına boğuldu.

"ÇOCUĞU KURTARDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Olayın çok kötü bir durum olduğunu anlatan Kocagöz, "Bir ses duydum ve buraya geldim. Yukarı çıkıp çocuğu kurtardık. Çocuğun sağlığı her şeyden önemliydi. Çocuğu aldığımda çok korkmuştu. Babası balkondan çocuğu ve annesini atacağı şeklinde tehditler savuruyordu. Buna seyirci kalamazdık. Çocuğu kurtardığım için çok mutluyum" dedi. Mahalle sakinleri olayın ardından kötü bir olayın yaşanmamasından dolayı rahat bir nefes aldı.