Hakemlerden ekstra bir şey istemiyoruz” dedi.

BURSASPOR yenilgisiyle ligin ilk yarısını hayal kırıklığıyla kapatan Beşiktaş"ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, maç sonunda karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa"ya sitem etti.

Biz ortada yönetim istiyoruz

Yıllarca başında bulunduğu takımlarda mazeret üretmediğini belirten Denizli, “Türkiye"de hakemlik olayına en büyük desteği veren kişiyim. Sussan, "Hoca bu camianın haklarını savunmuyor" diyorlar. Maçın başında 3 tane elle oynama var. Devre arasında koridorda hakeme "Kurallarda maçın başında sarı kart göstermek yok mu?" diye sordum. "Biz sizi terbiyeli biri sanırdık" cevabını aldım. Hakemlerden ekstra bir şey istemiyoruz. Bu takımın hakkını aramak en doğal hakkımız. Biz ortada bir yönetim istiyoruz” dedi.

Hedefin 5 puan gerisindeyiz

İlk yarıyı tahminlerinin 4-5 puan gerisinde kapattıklarını da ifade eden Denizli, şunları söyledi: “Bir kırılganlık vardı üzerimizde. Umduğumuzun çok gerisinde değiliz. Son 3 haftada kaybedilen 7 puan var. Hedefimizden 5 puan gerideyiz. Bu puanları telafi ederiz. Bu dönemi, asgari 5 puanla geçmeyi düşünüyorduk.” ? İsmail ER

Bir günlük liderlik de güzel

BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, üst düzey bir mücadele ortaya koyan ve maçı çeviren futbolcularını kutladığını söyledi. Sağlam, “1 gün dahi olsa ligin zirvesinde yer almak bizi mutlu ediyor. Bunun keyfini çıkaracağız. Galibiyeti, yanımızda olmayan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Ara transferde 3 oyuncu alırsak, zirve mücadelesinde oluruz” dedi.