Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Arda'yı transfer etmek istemesiyle iki ezeli rakip arasında başlayan polemikte son nokta! G.Saray Başkanı Adnan Polat: "Yıldırım'a Arda'yı değil, onun imzalı formasını yollarım"

Sabah'ın haberine göre G.Saray ve F.Bahçe arasındaki ezeli rekabet Kazakistan'a taşındı! Adnan Polat'ın önceki gece Aziz Yıldırım ile katıldığı televizyon programında F.Bahçe Başkanı'nın Polat'a "Arda'yı 15 dakikada ikna ederim. İzin ver görüşeyim" sözünün hatırlatılması üzerine, Polat'ın esprili bir dille Aziz Yıldırım'a "Ben sizin ikna edeceğinizden değil; çok iyi G.Saraylı olan Arda'nın sizi o 15 dakikada G.Saraylı yapmasından korkuyorum" demesi Kazakistan'da da yankı buldu! Bu cevabından dolayı Adnan Polat'ı tebrik eden taraftarla, G.Saray başkanı arasında ilginç diyaloglar yaşandı: Taraftar: "Başkanım, akşam programı izledik. Aziz Yıldırım'a Arda için verdiğiniz cevaptan dolayı sizi tebrik ediyoruz." Adnan Polat: "Aslında Arda lafı açılınca sayın Aziz Yıldırım'a söylemek istediğimi televizyon yayınında olduğumuz için söyleyemedim." Taraftar: "Bize söyleseniz!" Adnan Polat: "Yıldırım'a 'Arda'yı değil ama Arda'nın formasını sizin için imzalatıp yollarım' diyecektim."

LİNCOLN DÖNMEYECEK
Kazakistan yolculuğu için saat 06:00'da Atatürk Havalimanına gelen Polat "Tobol hakkında hiçbir fikrim yok. Küçük bir şehir olduğunu, stadının çok küçük olduğunu biliyorum. Bizim bir yerlere gelmemiz için bu takımları geçmemiz lazım. İyi bir neticeyle döneceğimizi umut ediyorum" dedi. Lincoln'ün Brezilya'dan dönmeyeceğini ve sözleşmesini feshedeceklerini ifade eden Polat, "Yeni transfer olacak mı?" sorusuna, "Ben transferi bitirdik dedim ama G.Saray da hayat biter transfer bitmez. diye konuştu.