Adapazarı Belediyesi tarafından hazırlanan 'Kim Olursan Ol Yine Gel' projesi kapsamında yedi farklı ülkeden 27 genç Sakarya'ya geldi. Gençlik heyetini Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli makamında kabul etti. Heyette bulunan Filistinli Zeriad Najjar, Başkan Dişli'ye iki kez sarılarak "Birisini Başbakan Erdoğan için sarılıyorum." dedi.
 
Proje kapsamında Azerbaycan, Filistin, Makedonya, Gürcistan, Malta, Sırbistan, Yunanistan ve Letonya gibi ülkelerde bulunan sivil toplum kuruluşlarının gençlik liderlerinden oluşan 27 kişilik heyetin Sakarya temasları başladı. Çeşitli etkinliklere katılacak olan grup önce Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli´yi ziyaret etti. Dişli, gençlerle tek tek tanışarak ülkeleriyle ilgili iyi niyet temennisinde bulundu. Filistinli Zeriad Najjar tanışma esnasında yerinden kalkarak Dişli´nin yanına gitti. Dişli'ye iki kez sarılan Najjar "Birisi sizin için, diğerini de Başbakan Erdoğan için sarılıyorum" demesi heyetten büyük alkış aldı. 
 
Filisitinli genç ile Arapça konuşan Dişli, ne konuştuğunu heyete kendisi tercüme etti. Dişli, Filistin´in bağımsız devlet olmasını kastederek, "Filistin, önceden beri aşkla şevkle yakalamaya çalıştığı fırsatı inşallah yakın zamanda yakalayacaktır. Şu anda öyle bir fırsat doğdu. Tabii Başbakanımızın ve ülkemizin sizin yanında olduğunu söylememize gerek bile yok." diye konuştu. 
 
Najjar ise kendisini evinde gibi hissettiğini ifade ederek "Arkamızda Türkiye gibi bir kardeşimiz olduğu için kendimizi çok güçlü hissediyoruz. Buraya tamamen Türk insanıyla tanışmak için geldim." diye belirtti.
 
Başkan Dişli, proje hakkında da bilgi vererek, amacın tanışmak, diyalog kurmak olduğunu belirtti. Dişli, "Hangi milletten olursa olsun önemli olan insanlıktır. Bu insani değerlerin öne çıkabilmesi için diyalog ve bir araya gelmek önemli. Bunu başarmak lazım. Bu sebeple siz çok önemli ve çok kıymetlisiniz." ifadesini kullandı.