Servet Çetin ile aşk yaşadığı iddia edilen 2007 Dünya Güzeli Alessandra, Türkiye'ye gelir gelmez 'Orada Neler Oluyor' programına katıldı...

Servet'in kalbi altın gibi

Servet Çetin'in sevgilisi olduğu iddia edilen 2007 Dünya Güzeli melez manken Alessandra Alores, ' Galatasaraylı yıldız futbolcu Servet Çetin ile olan ilişkisini anlattı. Alessandra "Servet'i 5 yıl önce sakatlığı nedeniyle tedavi olmak için Münih'e geldiğinde tanıdım. İlk gördüğümde hiç etkilenmedim. Türk erkeği için çapkın ve yaramaz diye önyargım vardı. Servet 10 günde bunları kırdı. Ondaki altın kalp, ruh, karizma ve merhamet dünyadaki çok az erkekte var. Ondan etkilenmemek mümkün değil" dedi.

Annesi ayakkabılarımı sordu

Alessandro Alores "Otelde kalmayı hiç sevmediğim için İstanbul'a her geldiğimde Servet bana 5 katlı, 6 odalı ve havuzlu evini açar. Bazen birlikte kalıyoruz. Ama aramızda bir şey olmuyor. Zaten ben evde seksi ve alımlı değilim ki. Sadeyim. Ona yemek yapıyorum, birlikte yiyoruz. Geçenlerde annesi ben yokken ansızın eve gelmiş. Beni merak ettiği için 'Nerede o kız, bir bakayım?' demiş. 36 çift ayakkabımı görünce 'Bunların hepsini o mu giyiyor, nasıl iş bu' demiş. Sanıyorum biraz sert ve başı kapalı bir kadınmış. Ama ben başımı kapatmam" dedi.

Kızım sen bunları külahıma anlat

Alessandro yayında "Servet'in yalnızca eli elime değdi. Birlikte olmadık" diye konuşunca programın diğer konuğu MESAM Başkanı Ali Rıza Binboğa "Kızım yeter artık! Böyle bir şey olmaz. Bizim Anadolu'da sizin durumunuzu açıklayan 2 deyim vardır: Sen bunları külahıma anlat ve ateşle barut yan yana durmaz. Servet maçta 70 metrelik sahada koşturuyor. 5 katlı, 6 odalı evin içinde seni bulamaz mı? Bulsa nasıl bırakır? Ya Servet'de bir tuhaflık var ya da sen de yavrum. Servet, Türk erkeğinin şerefini, dünyadaki şöhretini de ayaklar altına almış" dedi.