Genç çalıştırıcı, yaşananların hiç hoş olmadığını söyledi, “G.Saray'a zarar vermeye devam edenlerle yolumuzu ayıracağız. Aklınızı başınıza alın” uyarısında bulundu


Galatasaray'da önceki gün idman öncesi teknik direktör Bülent Korkmaz'ın fırça toplantısı vardı. Fenerbahçe derbisinde yaşanan olayların sarı-kırmızılı camiaya yakışmadığını söyleyen ve bu tür olayların bir daha tekrar etmemesi yolunda uyarılarda bulunan Korkmaz, aksi şekilde davrananlarla yolların ayrılacağı uyarısında bulundu. Karşılaşmada yaşanan olayların değerlendirmesini yapan genç teknik adam, “Sizin temsil ettiğiniz kulüp Türkiye'nin en büyük kulübü. Bunu kaldıramayanlarla beraber olamayız. Ona göre davranışlarınıza dikkat edin. Bu camia sizden daha farklı şeyler bekliyor. Bir daha böyle şey yaşanmasını kesinlikle istemiyorum” dedi.

ARTIK DERBİYİ KONUŞMAYIN

Korkmaz, artık olayların yaşanıp bittiğini bundan herkesin dersler alması gerektiğini kaydederek, futbolcularına bir an önce kendilerini toparlayıp bundan sonra lig mücadelesine odaklanmalarını söyledi. Zirveyle aralarındaki puan farkına karşın şampiyonluk şanslarının devam ettiğini vurgulayan Galatasaray çalıştırıcısı sözlerini şöyle sürdürdü: “Kalan 7 maç kaderimizi belirleyecek. Şu dakikadan sonra sadece 21 puanı almayı düşünmelisiniz. Bu tür hareketlere devam ederek Galatasaray'a zarar veren olursa onlarla yollarımız ayrılır. Aklınızı başınıza alın. Artık bu derbiyi bir daha konuşmanızı istemiyorum. Olan oldu, yaşanan yaşandı. Şimdi kendinizi lig maçlarına verin. 21 puan alıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İşimiz hiç de kolay değil. Biz yapabileceğimizin en iyisini yapmalıyız.”