CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Başkan Yardımcılığından istifa eden AKP Adana Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat"ın Meclis"teki söz düellosuna sahne olan siyaset yeni bir düelloya daha hazırlanıyor.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu"nun sayaç vurgunu iddialarına sert tepki gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu ile canlı yayına çıkmaya hazır olduğunu belirtirken, “Yayından kaçarsa Ankara"daki bilboardlara yalancı, iftiracı diye asarımö diye konuştu.

Meclis"te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu"nun “sayaç vurgunuö iddialarını ve “canlı yayın" teklifini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu"nun "düello" teklifini hemen kabul ettiğini belirten Gökçek, şunları söyledi:

"Ben, bu düellosunu hemen kabul ediyorum. Benim kişisel kanaatim, onun benimle açık oturuma çıkma cesareti olmaz. Hangi gün, hangi saatte istiyorsa, birlikte televizyona çıkarız. Bu konuyu tartışırız. Eğer kaçarsa ki kaçacağını tahmin ediyorum, arkasından bütün Türkiye"deki bilboardlarda kendisinin yalancı ve iftiracı bir sahte kahraman olduğunu açıkça bütün vatandaşlarıma ilan edeceğim"

“TEKER TEKER YUTTURACAĞIM..."

Gazeteci Uğur Dündar"la görüştüğünü ifade eden Gökçek, “Dündar"a, kendisine böyle bir tartışmayı memnuniyetle kabul edeceğimi söyledim. Ancak bugün bana gelen haberler, Kılıçdaroğlu"nun pek kabul etmediği istikametinde. Kılıçdaroğlu, zannediyorum beni başkalarıyla karıştırıyor. Söylediklerini orada o"na teker teker yutturacağım...." diye konuştu.
Kılıçdaroğlu"nun bundan sonra kimseye “iftiraö atamayacağını kaydeden Gökçek, “bilboardlar hazır mı?ö sorularına ”Kaçarsa bilboardlar, kaçmazsa inşallah ekranda konuyu halledeceğiz. Zannediyorum, o tartışmadan sonra, Türkiye"de böyle ucuz kahramanlıklar kesinlikle kalmayacak. Bundan sonra Kılıçdaroğlu kesinlikle kimseye iftira atamayacak. Kılıçdaroğlu"nun aslında şişirilmiş bir balon olduğunu tüm Türkiye görecek. Kendisine hodri meydan diyorum, ama bakalım nasıl kaçacak nasıl kurtulacak? Bu kadar laftan sonra da kaçması zor. İnşallah yakalarım televizyonda. İnşallah kaçmaz..." karşılığını verdi.
ANKA