Brezilya'nın kuzeydoğusundaki yoksul Maranhao eyaletinde 16 yıl boyunca tecavüz ettiği öz kızından 7 çocuk sahibi olmakla suçlanan balıkçı tutuklandı

Sao Paulo"nun Estado ajansının haberine göre, polis, isimsiz bir ihbar üzerine önceki gün 54 yaşındaki Jose Agostinho Bispo Perreira"yı gözaltına aldı.

Balıkçının kızını 12 yaşından beri, Maranhao eyaletinin başkenti Sao Luiz"e 300 km uzaklıktaki izole bir mezrada çatısı saman bir kulübeye kapattığı belirtildi.

Soruşturmayı yürüten komiser Adriana Meireiles, bugün 28 yaşında olan ve okuma-yazma bilmeyen balıkçının kızının 7 çocuk doğurduğunu belirterek, balıkçının küçük kızlarından 7 yaşındaki birini de istismar ettiğinden kuşkulanıldığını kaydetti.

En küçüğü 2 aylık, 4, 5, 7, 8 ve 12 yaşlarındaki çocukların kulübede yaşadıklarını, yetersiz beslendiklerini ve giysilerinin bulunmadığını belirten polis, 7. çocuğun doğumunda bir başka aileye verildiğini bildirdi.

Komiser Meireiles, balıkçının kızının annesiyle boşandığını ve anneleriyle Sao Luiz"de yaşayan iki oğlu ve bir kızının ise talihsiz kızın akıbetinden habersiz olduklarını söyledi Vatan