Mehmet Ali Erbil, Fener yönetimine ateş püskürdü. Erbil, Fener yönetiminin kendi program teklifini kabul etmedikleri gerekçesiyle Fenerbahçeliliğini askıya aldığını söyledi.

Mehmet Ali Erbil bu kez Fener yönetimine çattı! Daha önce futbolcuların Çarkıfelek'e katılması için yönetime teklif götürdüğünü söyleyen Erbil, bu teklifin geri çevrildiğini ve kendisine "futbolcuların hiçbir programa katılmaması için yönetim kararı bulunduğunun açıklandığını" söyledi.

ERBİL CANLI YAYINDA SİNİRLENDİ

Buna rağmen futbolcuların başka bir televizyon kanalında programa katıldığın söyleyen Erbil, "Bakın Fenerbahçe yönetimine birçoğu arkadaşımın olmasına rağmen, defalarca dedik ki bizim programımıza Fenerbahçeli futbolcuları istiyoruz. Bunlarda dediler ki bir prensip kararı aldık, Fenerbahçeli futbolcuları vermiyoruz, hiçbir televizyon kanalına. Peki dedik, biz buna saygı duyuyoruz bu bir prepsip, saygı duyarız.

ERBİL'İ ÇILDIRTAN PROGRAM

Bir geçen gün görüyoruz ki bir başka televizyon kanalında tüm Fenerbahçeli futbolcular, çıkıyorlar. Böyle çifte standart olmaz arkadaşlar. Sen böyle bir karar aldıysan, bunu herkese uygulayacaksın. Sen o zaman Fenerbahçeliliğini deklare edilmiş, bunu herkese söylemiş ilk sanatçı benimdir. Herkes çekinirdi takımını söylemekten, hayranlarını kaybederim diye. Ben delikanlıca, cesurca Fenerbahçeliyim dedim. Beni Galatasaraylı da Beşiktaşlısı da Trabzonsporlusu da sevdi, Orduspor'da fahri başkan yaptı. Ama gel gör ki benim takımım böyle çifte standart yaparsa ben de bu yönetim gidene kadar Fenerbahçeliliğimi durdurdum." dedi.

Milliyet