Yıldırım, Beyoğlu Belediyesinin Taksim'de düzenlediği geleneksel "Gönül Soframız" iftar programında vatandaşlara seslendi.

Ramazanın birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni eden Yıldırım, "Bildiğiniz gibi bugün Anneler Günü. Anneler bizim baş tacımız. Anneler bizi  doğuran, yetiştiren en değerli varlıklarımızdır. Anneler, cennet ayaklarının  altında olduğu söylenen en değerli varlığımızdır. Bu vesileyle Anneler Günü'nü  tebrik ediyorum." diye konuştu.

Binali Yıldırım, Beyoğlu'nun İstanbul'un merkezi olduğunu dile  getirerek, 31 Mart'ta belediye başkanı seçilen Haydar Ali Yıldız'ın ilçeye önemli  hizmetler yapacağını söyledi.

Önceki dönem belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan'a hizmeti için  teşekkür eden Yıldırım, Yıldız'a verilen destek için vatandaşlara şükranlarını  sundu.

Yıldırım, 31 Mart'taki seçimleri anımsatarak, şu değerlendirmelerde  bulundu:

"31 Mart'ta seçimler yapıldı. İstanbul seçimlerinde ilçeler  tamamlandı. Büyükşehirde küçük bir arıza çıktı. 23 Haziran'da bu arızayı  gidereceğiz ve İstanbul'un aydınlık yarınları için hep beraber ve birlikte  çalışmaya gayret edeceğiz. Bütün İstanbullu hemşehrilerimize duyduğunuz güven ve  destek için teşekkür ediyorum. Bu desteğin 23 Haziran'a kadar artarak devam  etmesini de bekliyorum."

Programda AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da kısa birer selamlama konuşması yaptı.