Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın istifa edeceği haberleri kulislere bomba gibi düşmüştü. Nevşehir'in hizmetkarı olduğunu söyleyen Başkan Arı, partisi ve kendisinin dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini isteyerek, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

Ancak bugün Arı'nın Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Arı'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Kardeşlerim dostlarım hemşehrilerim, saat 16.00'da gerekli açıklamayı yapacağım. Gönlünüz rahat, cumanız mübarek olsun"

"HAKKINIZI HELAL EDİN"
Belediye Başkanı bir sonraki paylaşımında ise Nevşehir'deki günlerine ait bir video paylaştı. Bu videoya ise "Hakkınızı helal edin gurban olduğum NevŞehir" ifadelerini not düştü.

"SİYASETE DEVAM EDECEĞİM"
Habertürk'ten Emrah Doğru'ya konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Arı, siyasete devam edeceğini belirterek, "Daha sağlıklı bir şekilde yol almak adına bugün gün içerisinde hem partimden hem de belediye başkanlığından istifa edeceğim. Aileme vakit ayıracağım ama tekrardan güzelce dinlendikten sonra siyasete devem edeceğim" ifadelerini kullandı.

CANLI YAYINDA İSTİFA ETTİ
Günlerdir konuşulan iddianın ardından Arı, bugün canlı yayında "Sağlık sorunları nedeniyle istifa ediyorum" açıklaması yaptı.