12 televizyonun ortak yayın yaptığı "Van İçin Tek Yürek" programına telefonla bağlanan Kılıçdaroğlu yardım programında bile siyaset yaptı.
 
SİYASET KOKTU
 
Programa telefonla katılan Kılıçdaroğlu, canlı yayında CHP propagandası yaptı. Konuşmasının büyük bir bölümünü CHP'li belediyelerin ve milletvekillerinin deprem bölgesine yaptığı yardımlara ayıran Kılıçdaroğlu " Cumhuriyet Halk Partisi'nin bütün belediyeleri büyük bir çaba içindeler. Kamyonlarla, tırlarla yardım yapmaya çalışıyorlar. CHP milletvekilleri aylıklarından ödemelerini yapıyorlar, onlarda katkılarını verecekler." dedi ama diğer siyasi partili belediyelerin deprem bölgesine yaptığı yardımlardan bahsetmedi.
 
TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU
 
Programı uzun süredir takip ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu " Uzun süredir programınız izliyorum. Gerçekten sizleri yürekten kutluyorum. Sanatçı duyarlılığınızı sergiliyorsunuz. Sizin bu yayınınız aslında Türkiye'nin tek yürek olduğunu gösteriyor. Bütün acıları paylaşıyoruz .Bölgeye gittim bölge insanının ihtiyaçları var, sanıyorum bu yardım kampanyasından sonra ihtiyaçlar büyük bir ölçüde giderilmiş olacak. Ben tekrar hepinizi yürekten kutluyorum" diye konuştu.