Onlarca filmde birlikte rol alan Yeşilçam'ın iki starı Ediz Hun ve Hülya Koçyiğit iki farklı partiden belediye başkan aday adayı olunca aralarına kara kedi girdi.

Yeşilçam'ın iki starı Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun'un arasına 'siyaset' girdi. Türk Sinemasının iki ünlü oyuncusu onlarca filmde birlikte oynadı. Oynadıkları çoğu filmde araları kötü adamlar tarafından bozulan iki ünlü sinema sanatçısı bu sefer farklı partilerden belediye başkan adaylığı yüzünden birbirinden uzak durdu. Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanlığı adaylığına sıcak bakan Hülya Koçyiğit'le, CHP'nin hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) hem de Şişli Belediyesi için belirlediği ve kamuoyu yoklaması yaptırdığı aday adayları arasında ismi olan Ediz Hun, İBB'nin hazırlattığı 'Anılarla İstanbul' kitabının tanıtım kokteylinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin Ortaköy'deki Feriye Lokantası'nda önceki gece düzenlediği törene Başkan Kadir Topbaş ev sahipliği yaptı.
KOÇYİĞİT, HUN'U GÖRMEDİ

Salona ilk önce gelen Ediz Hun ve eşi oldu. Ardından gelen Hülya Koçyiğit ise Hun'a hiç selam vermeden törene katılan diğer konukların yanına gitti. Bu durum, geceye katılanlar tarafından "Aralarına siyaset girdi" şeklinde yorumlandı. Kürsüye konuşmak için çıkan Hun ise, geçmişte birlikte çok sayıda film çevirdiği rol arkadaşı Koçyiğit'e yönelik olarak "Bu gece benden uzak durdu. Pek yaklaşamadık birbirimize ama gönüller bir" sözleriyle sitem etti Çift, Hun'un konuşmasını bitirmesinin ardından, Koçyiğit'in hamlesiyle kucaklaştı.