AYDINPOST ÖZEL

KİMLER KATILDI

MHP Aydın milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu"nun ev sahipliğinde Aydın Park Otel"de gerçekleşen yemekli toplantıya, MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Mehmet Uysal, ASTO Başkanı Veli Tiryaki, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Yrd.Doç. Dr. Günver Güneş, Ağrılılar Derneği Başkanı Yrd.Doç Dr. Ayten Can Tunalı, Kuvvai Milliye Mücahitler Derneği Başkanı Mustafa Yormaz, Kariyer Derneği Başkanı Emel Ayabakan, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Baki Aslantaş, Aydınnet Haber köşe yazarı Duran Teke ve Aydınpost köşe yazarı Servet Töz katıldı.

Katılımcıların fikirlerini ön yargısız ve rahatlıkla ifade ettikleri gözlenen toplantıda, ülke ve Aydın sorunları konularında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Son siyasi gelişmeler, ekonomik ve sosyal gelişmeler ile Aydınspor"un tartışıldığı toplantıda konuşan Kumcuoğlu, MHP olarak, ülke ve Aydın sorunlarının çözümü konusunda sivil inisiyatifin görüşlerine her zaman itibar ettiklerini dile getirdi.

AKP, CHP İLE HÜKÜMET KURABİLİR

Her gün peş peşe yeni kaos yaşanan ülkemizde erken genel seçimin zorunluluk hale geldiğini iddia eden MHP"li Kumcuoğlu, bir soru üzerine MHP"nin, AKP ile koalisyon hükümeti kurmasının mümkün olmadığını ifade ederek, “AKP, CHP ile koalisyon hükümeti kurabilir” diye konuştu.

AYDINSPOR"A FUTBOLCU GÖNDERDİ

Beşiktaş spor kulübünde Başkan yardımcılığı yaptığı dönemde yedi futbolcu gönderdiğini ifade eden Kumcuoğlu, Aydınspor"u desteklediklerini içinde bulunduğu sorunların çözümü için siyaset üstü ortak projeler üretilmesi gerektiğini söyledi.

BEŞİKTAŞ"TA NEDEN GÖREV ALMADI

Beşiktaş spor kulübünde yeniden görev almamasının kendi isteğiyle gerçekleştiğini, üstlendiği görevlerin yoğun çalışma gerektirdiğini ifade etti.

ÜLKEYİ KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ

MHP milletvekili Kumcuoğlu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi üyesi olduğunu ve yoğun diplomatik çalışmalar yürüttüklerini anlattığı konuşmasına, “MHP"nin ekonomik programını anlatan toplantılar düzenleyeceğiz” diyerek, partisinin düzenleyeceği toplantılara “konuşmacı olarak katılarak, yurdu karış karış gezeceğiz” dedi.