Twitter'da Gülben Ergen'in 'ülkemle ilgili darmadağın endişelerim var' şeklindeki sözleri için Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mehmet Emre Gül "Nedir o endişe ve korkular?" diye sormuştu. Ergen'den Gül'e cevap geldi.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 19 yaşındaki küçük oğlu Mehmet Emre Gül'ün, twitter'da Gülben Ergen'in "Ülkemle ilgili darmadağın endişelerimi tüm korkularımı annem daha da coşturdu" şeklindeki sözlerine karşı "Nedir o endişe ve korkular?" diye sordu.

Ergen, "Endişelendim deyince gösterilen tepkiler, neden endişelendiğimin kanıtı gibi... Soruya cevap vermedim. Versem ne olurdu, düşünün. Türkan Saylan'ın suçlu muamelesi gördüğü, Hüseyin Üzmez'in korunduğu bir ülkede endişe yersiz mi?" açıklamasını yaptı.

Ilıcak ve Ahmet Hakan

Cumhurbaşkanı Gül'ün küçük oğlunun, Ergen'e endişelerini sorması twitter'da da günün en çok konuşulan konularının başında geldi. Nazlı Ilıcak önce "Bravo. Doğru soruyu sordun? Kimse karnından konuşmasın. Açık ve net olalım" diyerek Gül'ün sorusuna destek verdi. Ilıcak, Ergen'e de "Böyle bir tartışmanın diyalog kurulmasını sağlayacağına inanıyorum. Kutuplaşmanın azalmasına katkın olabilir. Vatandaş Gülsün Diye" diye yazdı.

Bunun üzerine Ergen de Ilıcak'a "Nazlı Hanım Cumhurbaşkanımızın oğlu Emre Gül'ü tanımıyorum. Kendisine 'hiç' cevap vermedim. Annesi ve babasını tanırım" yanıtını verdi.

Tartışmaya espri yaparak dahil olan Ahmet Hakan ise Gülben Ergen'in 3 yaşındaki oğlu Atlas'ı kastederek, "Gülben'in gizemli endişesine katılıyorum. Hiç kimse endişelerini açıklamaya zorlanamaz! Emre Gül'ün hakkından Atlas gelecek. Hepimiz Gülben'iz" diye yazdı.

Milliyet