Şırnak'ın Uludere ilçesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram'ın Ankara'daki evine ateş düştü.

Şırnak'ın Uludere ilçesinin kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram'ın Mamak'ta bulunan kayınbabasının evine ateş düştü. Eşi Esra Bayram eşinin şehit haberini baba ocağında aldı. 3 yaşındaki oğlu Berke ile babası Hasan Günyüz'ün Ankara'daki evinde bulunan Esra Bayram, baygınlık geçirdi. Şehidin yakınları evin girişine Türk Bayrağı astı.

Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram göreve giderken eşini ve çocuğunu yanında götürmemiş, kayınbabası Hasan Günyüz'e emanet etmişti.

ERZİNCAN

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram'ın babaocağına evine ateş düştü.

Şırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında gerçekleştirilen hava destekli operasyon sırasında yaşanan çatışmada şehit olan Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram'ın (31) Erzincan'daki baba ocağına acı haber, askeri yetkililer tarafından ulaştırıldı.

Erzincan merkeze 15 kilometre uzaklıktaki Altınbaşak Beldesi İstasyon Mahallesi'ndeki evine giden askeri yetkililer, şehidin annesi Emiş ve Babası İsmail Bayram'a acı haberi ulaştırdı. Bir anda feryatların yükseldiği evde, acı haberi duyan yakınları da akın etti. Sağlık ekibi de şehidin evinde hazır bekletildi.

Yaklaşık 1 buçuk yıldır Şırnak'ta görev yapan ve evin tek oğlu olan Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram'ın eşi Esra ve 3 yaşındaki oğlu Berke ise bir süredir Ankara'daki ailesinin yanında kalıyor.