Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, ürün yelpazesini yenilemeye, kullanıcı taleplerini karşılayacak yüksek teknolojili ürünler ile müşterilerini buluşturmaya devam ediyor. Profilo’nun yeni elektrik süpürgesi VS5PT24WET, tekrar tekrar doldurulabilen Wash-Jet su tanklı süpürme başlığı sayesinde hem süpürüyor hem de siliyor. Artık yerlerinizi süpürdükten sonra ayrıca silmenize gerek kalmayacak. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri ev işlerini kolaylaştıracak yeni pratik çözümü ile ev kadınlarının zamandan tasarruf etmesine olanak sağlıyor.

2.400 Watt’lık çekim gücüyle yüksek performans sunan yeni elektrik süpürgesi, toz torbası doluluk göstergesi, ergoplus tutma yeri, sürgü tuşlu teleskobik borusu, halı ve sert zeminler için süpürme başlığı ve otomatik kablo toplama özelliği ile diğer donanımlarıyla da son derece pratik ve rahat bir kullanıma sahip. Yeni Profilo elektrik süpürgesinin hijyenik kilit mekanizmalı Megafilt SuperTEX Toz torbası, 3.5 litre toz alma kapasitesiyle de konforlu. Dikey ve yatay park etme özelliği ile evdeki en uygun yere rahatlıkla yerleştirilebilen yeni elektrik süpürgesinin kenar köşe ve döşemeler için iki de süpürme başlığı aksesuarı bulunuyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri hakkında

1976 yılından bu yana ev aletleri üreticisi olarak faaliyet gösteren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Türkiye’nin en köklü beyaz eşya markaları arasında yer alıyor. 1995 yılında BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş. grubu bünyesine katılarak, grubun uluslararası deneyimini ulusal gücüne ekledi. Türkiye'nin dört bir yanında 1200’ü aşkın satış noktası ile ülkemizin en geniş dağıtım ağına sahip beyaz eşya markalarından olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ürün grupları beyaz eşya, ankastre, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, şofben / termosifon ve klima cihazlarından oluşuyor. Profilo ürün portföyünün ithal edilen ürünlerin dışında kalan bölümü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin Çerkezköy Fabrikası’nda üretiliyor. Profilo markasının en başta gelen özelliği, dayanıklılığı fonksiyonellikle buluşturması ve teknolojiyi en yalın kullanım şekliyle Türk halkına sunmasıdır. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri inovasyon gücünü Türk halkının beyaz eşya kullanım alışkanlıklarından alıyor. Profilo, estetik ve özgün olduğu kadar kullanışlı ve kullanıcılara kolaylık sağlayan ürünleriyle öne çıkıyor.