Alınan bilgiye göre, Bolu'dan Zonguldak istikametine giden Osman Pamukoğlu idaresindeki 06 EE 08 plakalı otomobil, Yeniçağ-Mengan kara yolu Babahızır köyü yakınlarında menfeze düştü.

Kazada, Pamukoğlu ile eşi Emel Pamukoğlu yaralandı. Yaralılar, Mengen Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Osman Pamukoğlu'nun ayağından, eşi Emel Pamukoğlu'nun ise belinden yaralandığı bildirildi.


SAĞLIK DURUMLARI İYİ
HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun kullandığı otomobilin, Bolu'dan Zonguldak istikametine giderken Yeniçağ-Mengan kara yolu Babahızır köyü yakınlarında menfeze düşmesi sonucu yaralanan Pamukoğlu ve eşi Emel Pamukoğlu, Mengen Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından Bolu Köroğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi Acil Servis girişinde gazetecilere açıklama yapan Osman Pamukoğlu, yoldaki mıcırlar nedeniyle kullandığı aracın kayarak menfeze girdiğini söyledi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu, eşinin ise ayağında çatlak tespit edildiğini ve belinin incindiğini belirten Pamukoğlu, ''Şu an eşimin de benim de sağlık durumumuz iyi. Merak edilecek bir şey yok'' dedi.

Pamukoğlu, kaza yaptığı yerde aynı şekilde çok sayıda kazanın olduğunu öğrendiğini kaydetti.


24 SAAT GÖZETİM ALTI
Bolu-Mengen kara yolunda geçirdikleri trafik kazasında yaralanan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu ve eşi Emel Pamukoğlu, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı. 

Pamukoğlu, Bolu-Mengen kara yolunda geçirdiği trafik kazasında eşiyle birlikte kaldırıldığı Bolu Köroğlu Devlet Hastanesinin Ortopedi bölümünde 24 saat müşahede altında kalacak.

Köroğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. Hüseyin İka, Osman Pamukoğlu'nun omuzunda ağrı ve yumuşak doku travması; Emel Pamukoğlu'nun da sağ kalça kemiğinde kırık ve beyninde hafif zedelenme olduğunu bildirdi. İka, Osman Pamukoğlu ve eşinin ciddi bir sağlık probleminin olmadığını sözlerine ekledi.

Milliyet