Yüksek Seçim Kurulu, Hatip Dicle'nin milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin kararın düzeltilmesine yönelik talebi reddetti. Konuyla ilgili kararı açıklayan YSK Başkanı Ali Em, Hatip Dicle ile ilgili kararın hükümetin telkinleriyle alındığı iddiasına ise, YSK'nın bağımsız bir kurul olduğunu, kararlarını da üyelerin kendi iradeleriyle aldığını söyledi.
 
Özil'in babası da 'mesut'Galeriye gitmek için tıklayınızMustafa Özil, 26 yaşındaki sevgilisiyle Gündoğan’da denizde öpüşürken görüntülendi. Özdiller aile boyu aşk sarhoşu! Real Madrid’in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil’in şarkıcı Ebru Polat’la aşkı Almanya’da da Türkiye’de de günün konusu olurken, baba Mustafa Özil, önce ki gün Bodrum’da sevgilisiyle görüntülendi. Mesut, sevgilisiyle İbiza’da tatil yaparken, babası genç aşkıyla Gündoğan Koyu’nda denizin ve güneşin tadını çıkardı. 
 
Kaldıkları otelin sahilinde özel locada güneşlenen Mustafa Özil ile sevgilisi daha sonra birlikte denize girdi. Önce bir birleriyle şakalaşan ikili daha sonra çevredekilerin meraklı bakışlarına aldırmadan öpüştü. 43 yaşındaki Mustafa Bey’in 26 yaşındaki sevgilisinin, oğlunun 28 yaşındaki aşkı Ebru Polat’tan genç olması dikkat çekti. (Haberturk)