Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilerin sorunlarını konuşmak için randevu talep eden Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Emekliler Birliği Sendikası'na randevu vermek yerine emeklilerle ilgili afiş yolladı.

Konuyla ilgili CİHAN muhabirine konuşan Emekliler Birliği Sendikası Genel Başkanı İsrafil Odabaş, iktidara talip olan bir partiyi yerinde ziyaret etmek, emeklilerin sorunlarını konuşmak için randevu talep ettiklerini, ancak alamadıklarını ifade etti.

Emekliler Birliği Sendikası Genel Başkanı Odabaş, şöyle dedi: "Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Haziran'da partisinin grup toplantısında, emeklilerin akıl tutulması yaşadığını ifade ederek, 'gelecek seçimde de AKP'ye oy verirseniz iki elim yakanızda olacaktır' demişti. Biz de bizim aklımızın yerinde olduğunu her şeye vakıf olduğumuzu göstermek için randevu talep ettik. Emeklilere, CHP, parti programında ne kadar yer veriyor yerinde görmek istedik. Kılıçdaroğlu, randevu vermek yerine afiş gönderdi."

Emekliler olarak, ülkeye hizmetlerinin çok olduğunu dile getiren Odabaş, "Kılıçdaroğlu'yla yüz yüze konuşup hem tebrik etmek hem de emeklilerin sorunlarını konuşmak istedik ama kendisi bize randevu vermek yerine afiş yolladı. Bizim aklımız yerindedir. Bu tutumundan dolayı emeklilerden özür dilemesini bekliyoruz." dedi

CHA