Göcek"te öldürülen Demokan Özkaynak"ın babası Bilgin Özkaynak"ın katil zanlısı Burhan Ataalp"i yakından tanıdığı 1.5 ay önce aileleriyle birlikte yemek yedikleri ortaya çıktı

Muğla"nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek beldesinde, park yeri yüzünden çıkan tartışmada öldürülen Demokan Özkaynak"ın (31) Halikarnas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı babası Bilgin Özkaynak ile cinayet zanlısı olarak tutuklanan The Bay Otel"in sahibi Burhan Ataalp"in (52) arkadaş oldukları ortaya çıktı.

11-13 Haziran"da yapılan Gourmet Riders Festivali"ni organize eden Marmaris Motor Kulübü Başkanı Güneş Karaçetin, Bilgin Özkaynak ile Burhan Ataalp"in ilişkisi konusunda şunları söyledi: “Sponsorluk için Yacht Marin"in sahibi Bilgin Özkaynak"a gittim. Sponsor olmayı kabul etti. Burhan Bey"i yakından tanıdığını söyledi. Hatta festivalden 1.5 ay önce Burhan Ataalp, Bilgin Bey ve eşi, ben ve eşim birlikte yemek yedik.”


Karaçetin cinayet gecesi olanları ise şöyle anlattı: “Festival günü, Bilgin Bey işleri dolayısıyla gelemedi. Bunun üzerine Demokan Özkaynak"la buluştuk. Sahneye çıkan Fedon"un 3- 4 parçasını dinledi. "Ben fazla kalamayacağım" dedi. Ben de sahnede kendisine teşekkür plaketi verdim. Sahneden indi ve aracının bulunduğu otoparka doğru gitti. Silah sesleri duyduk. Olay yerine gittiğimde Demokan Özkaynak yerde yatıyordu. Hâlâ hayattaydı. Karnından 1 kurşun yemişti. Hastanede ölmüş.”

Demokan Özkaynak"ın İstanbul Bostancı"daki Kuloğlu Camii"ndeki cenaze törenine babası Bilgin Özkaynak, annesi Filiz Özkaynak, kardeşleri Bora ve Bilgin Özkaynak, nişanlısı Gül Sönmez, MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak, sanatçılar Metin Şentürk, Oktay Kaynarca, yapımcı Birol Güven ve yakınları katıldı. Annesi ve nişanlısı sürekli gözyaşı döktü. Özkaynak, Küçükbakkalköy Mezarlığı"nda toprağa verildi

VATAN