Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu'nun Mimar Sinan Mahallesindeki evinde bulunan 87 yaşındaki anne Fidan Yazıcıoğlu, olayın ardından büyük üzüntü içerisinde oğlundan haber bekliyor. Sürekli dualar eden anne Fidan Yazıcıoğlu'na helikopterin enkazına ulaşıldığı yönünde televizyonda yer alan haberlerin izlettirilmediği, başka bir odada yakınlarıyla kaldığı bildirildi.


Evde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu'nun kız kardeşleri Naziye Soysal, Mavuş Ocak, dayıları Kemal ve Ömer Yılmaz ile diğer akraba ve yakınları da endişe içerisinde televizyon başında gelişmeleri takip ediyor.


Ziyaretçi akınına uğrayan evde gözyaşları içerisinde gelişmeleri izleyen aile fertlerini yakınları ve komşuları teselli etmeye çalışıyor.
Bu arada tedbir amacıyla evin olduğu yerde 2 ambulans ve polis ekipleri bulunduruluyor.

İHA MUHABİRİNİN EVİNE BASIN MENSUPLARININ GİRMESİNE İZİN VERİLMİYOR

Helikopterde bulunan İHA muhabiri İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş'in kaldığı akrabalarının evinde ise büyük bir üzüntü yaşanıyor. Genç muhabirin cesedine ulaşıldığı yönündeki televizyon haberlerinin ardından evden feryat ve çığlık sesleri yükseldi.

Eve basın mensuplarının girmesine izin verilmezken, ev önünde bekleyen Güneş'in bazı meslektaşlarının da gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

İsmail Güneş'in Tuluğhan ve Çağan adlı küçük yaştaki oğullarının ise başka bir akrabalarının yanına bırakıldığı öğrenildi.

İHA muhabirinin eşi Yasemin Güneş'in kaldığı akrabalarının evine de sağlık ekipleri geldi.

VALİ DALMAZ, GELİŞMELERİ BBP İL BAŞKANLIĞINDA İZLİYOR

Helikopterde yer alan BBP İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya'nın da evinde üzüntülü ve endişeli bekleyiş sürüyor.

Bu arada BBP Sivas İl Teşkilatında da partililer gözyaşları içerisinde gelişmeleri televizyonlardan takip ediyor. Bazı partililerin dua ettikleri görülüyor.
Teşkilata gelen Vali Veysel Dalmaz da parti yöneticileriyle birlikte gelişmeleri izliyor.

Kentin caddelerine yerleştirilen “Dua zamanı” başlıklı bilboardlarda Yazıcıoğlu'nun şiiri yer alıyor.

Hürriyet